YÜZME HAVUZLARI VE APART YAPIMLARI BAŞLAYACAK

Emet belediyesince yüzme havuzları ve apart projelerinin yılsonuna kadar başlayacağı açıklaması yapıldı.

PAYLAŞ

Emet belediye başkanı Mustafa KocaEmet ilçemizde Emet göleti ile alt yapı sorununu ve buna paralel de arıtma tesisi ile su ve alt yapı sorununu tamamen ortadan kaldırırken diğer yandan başlayacak olan apart ve yüzme havuzları ile Emet ilçemizi, termal turizm alanında ülkede söz sahibi olan bir ilçe konumuna getireceklerini ifade etti.

Bu konuda sağlam ve ileriye yönelik güçlü adımlar atıldığını ifade eden başkan Koca, Osmanlı hamamı yan tarafına yüzem havuzları,büyük hamam arkasındaki alandada apart yapım çalışmalarının en ksıa sürede başlayacağını ifade ederke şunları söyledi

“ “Bilindiği üzere Emet’imizin bir yer altı sıcak su haritasını çıkartıyoruz. Tespit edilen kaynakların gaz ölçümleri yapılmıştı. Şimdi ikinci gaz ölçümleri yapılıyor.Bu çalışmalar tamamlanınca Emet’imizin termal kaynakları ve rezerv durumları raporlaştırılacak. Gerek şahıs gerekse kamu arazilerindeki kaynaklar veri haline getirilecek. Termal yatırım yapmak isteyenlere her türlü kolaylık sağlanacak. Belediyemizce projelendirilen erkek ve bayanlar için yüzme havuzları ve yeni apartların yapımlarında istim laklar büyük oranda yapıldı.Mevcut alanlarda part yapımları hemen başlayacak.Bunun için ekiplerimiz tek veya 2 katlı apartların projelendirilmesi çalışamalarına başladılar. Bu tesislerimiz yani bir nevi termal tatil köyümüz ama belediyemiz kaynakları ile ama yap işlet devret modeli ile ilçemize

kazandırılacaktır. Bir yandan termal otelimizin gelişimi diğer yandan apart turizmi yatırımları ile Emet’in termal turizmde söz sahibi olması için yoğun bir çalışma içine gireceğiz.”dedi.

Başkan Koca Emet kaplıcalarının diğer ilçe kaplıcalarına göre avantajlarına da dikkat çekerek;” Civar kaplıcalarımıza vatandaşlarımız mutlaka bir vasıta ile ulaşmak zorundayken Emet ilçemizde vatandaşımız evinden veya kaldığı apartından eşortmaları ile termal tesislerimize çok rahat yaya olarak ulaşabilirler.Bunu avantaja dökerek,ilçemizde değerlendirilebilinecek her alanda apart çalışması yapmayı planlıyoruz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN