177. YILDA EMET BELEDİYESİ VE EMET RESİMLERİ PULLARI

Posta teşkilatının kuruluşunun 177. yılı anısına Emet belediyesince bastırılan pullar başkan Mustafa Koca'ya teslim edildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Posta teşkilatının kuruluşunun 177. yılı anısına Emet belediyesince bastırılan pullar başkan Mustafa Koca’ya teslim edildi.

Kütahyada ilk defa Emet belediyesi vasıtası ile bir ilçe resimlerinin yer alacağı pulları Kütahya PTT başmüdürü Ramazan Özdoğru,belediye başkanımı Mustafa Koca’ya makamında teslim etti.

Belediye başkanı Mustafa ülkemizde köklü bir geçişme sahip olan Posta teşkilatımızın 177. yılında ilçemizinde etkin tanıtımı adına pullar bastırıldığını ifade ederken;” Belediye olarka ilçemizin tanıtımın katkı sağlayacak her etkinlikte imkanlarımız nispetinde destek olmaya çalışıyoruz. Bu amaçlada bastırdığımız pullarımız ile ilçemiz ile ilgili resimlerin tanıtımını yapmayı hedefledik.Bugün sayın müdürümüzden Emetimize ait resimlerden oluşan pullarlımızı teslim aldık.Belediyemiz  posta gönderilerinde bu pulları kullanarak ilçemizin de tanıtımını gerçekleştirmiş olacağız. “dedi.

PTT başmüdürü Özdoğru’da Emet belediyesine ve başkan Mustafa Koca’ya verdikleri destek için teşekkür etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN