ADD GENEL BAŞKANI ÇÖLAŞAN EMET'TEYDİ VİDEOLU HABER

Atatürkçü düşünce derneği Ege illeri eşgüdüm toplantısı genel başkan Tansel Çölaşan'ında katılımları ile Emet ilçesinde gerçekleşti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Gazi Emet Gazetesi -

Atatürkçü düşünce derneği Ege illeri eşgüdüm toplantısı genel başkan Tansel Çölaşan’ında katılımları ile Emet ilçesinde gerçekleşti.

            Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçektirilen toplantıya genel başkan Tansel Çölaşan yanı sıra, genel başkan yardımcıları,Genel başkan yardımcısı Tolga Kale, genel sekreter Öner Tanık,Genel sayman Zafer Erdemli, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Emre Altınışık,Dursun Ali Toraman,14 şube başkanı ve Kütahya il e ilçe şube başkanları katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan oturumda açılış konuşmasını Emet ADD şube başkanı Erol Usta yaptı.Usta, Milli mücadele döneminde Atatürk’ün emri ile Anadolu geçen Kuvayi Milliyeci doktorlardan Dr. Fazıl Doğan’ın batıda ilk kurulan müdafa cemiyetlerinden birini kurduğu ve hükümet baskını, cevizdere zaferi gibi direniş hareketlerinin genel kurmaycada tescillendiği Emet ilçesinde genel merkezi ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti.

            Usta;” Bor ve termal turizmin başkenti Emet ilçesinde   derneğimizin kuruluşunun hemen ardından kurulan  Emet şubemiz Atatürk’ümüzü, onu kurduğu Cumhuriyeti ve Cumhuriyet kazanımları konusunda halkımızı bilinçlendirme adına çeşitli koneranslar,tiyatro etkinlikleri,cumhuriyet baloları,10 kasım programları düzenlemektedir. İlçe teşkilatımızın kuruluşundan bugüne derneğimizde hizmet veren başkan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. “dedi.

            ADD genel başkan yardımcısı Tolga Kale toplantıyı özellikle Emet ilçesinde yapmak için mücadele ettiklerini ifade ederek;”İstedik ki yönetm kurulu üyelerimiz, genel başkanımız, şubelerimiz Anadolu en ücra köşelerinde virajlı yollardan  geçilerek gelinen kasabalarda nasıl Atatürkçülük mücadelesi verildiğini görsünler .Bugün burada otel olmasa bile çadır kurup çadırda bu toplntıyı gerçekleştirirdik.Atatürkçü mücadelemize taşralarda etkin hale getireceğiz.“dedi.

            Toplantıda açılış konuşması, bölge eşgüdüm kurulu seçimleri ve ve kapanış konuşmalarında söz alan genel başkan Tansel Çölaşan Emet ilçesinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek;” Toplantımıza katılan  şubelerimize ve evsahipliği yaparak böyle güzel bir ortamda  bu tkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan  Emet şubemize teşekkür ediyorum.Emete gelmek zor değil. Bizler için ha Emet,ha Ardahan,ha Kars ,Ha Van ,Ha İzmir. Virajlı yollar mücadelemizi engeleyemez.“dedi.

            Yaklaşık 6 saat süren toplantıda şube başkanalrı ile istişare görüşmeleri yapılırken, toplantı sonunda başkan Erol Usta ,Genel başkan Çölaşan ve başkan yardımcısı Kale2ye bor madenit akdim etti. Gecede Emet termal resort müdürü Ramazan Sezer’de Tansel Çölaşan’a günün anısına çini tabak takdim etti. Gecede Simav ADD başkanı Gülcan Bütün’ün kurduğu köy Cumhuriyet evleri üyesi gençler ile birlikte yaptığı  konuşma büyük  ilgi gördü.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN