BAŞKAN ÇETİNBAŞ' HAFTA SONU AK KOYUN KARA KOYUN ORTAYA ÇIKACAK'

AK parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş referandum çalışmaları kapsamında Emet ilçesindeydi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş referandum çalışmaları kapsamında Emet ilçesindeydi.

            Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından konvoyla karşılanan Başkan Çetinbaş, partililer ve esnaflarla buluştu. Şehir için de konvoy yapan heyet Emet termal resort konferans salonunda toplandı.

            Burada konuşan başkan Çetinbaş  referanduma sayılı günler kaldığını ifade ederek;” Hafta sonu ak koyun kara koyun ortaya çıkacak.Kimler yalan söylüyor,kim iftira ediyor,kimler alavere çeviriyor,kimler memleket için çalışıp milletle beraber beraber,kim Anadolu çocukları için siyaset yapıyor, hepsi ortaya çıkacak. Öyle gür öyle güçlü ir ses çıkacakki sandıktan yalancılar bir daha meydanlara çıkamayacak.

Simava Emete gelen çalışma yapan muhalifleri görüyoruz. Siz vatandaşa ne anlatıyorsunuz? Nerede çakılı çiviniz var?Önce bir hesap ver.Yalan konuşma,iftira etme,millet ile beraber ol.Burası Emet,kararımız Evet”dedi

Başkan Çetinbaş referandumda oylanacak maddeler üzerine geniş bir değerlendirme yapıp,başkanlık sistemlerinin uygulandığı ülkelerden örnekler verdiği konuşmasında;” Sayın Devlet Bahçeli şimdiye kadar her şeye hayır diyordu.Şimdi niye Evet diyor. Diye konuşuyorlar.15 Temmuzda bu ülkede bir darbe girişimi oldu. Sayın Devlet Bahçeli devlet adamlığını gösterdi ve dediki ,gelin bu düzeni hep beraber değiştirelim.16 Nisanda öyle gür bir sesle evet diyeceğizki,sesimiz her yerden duyulacak.Evet diyerek diyeceğiz ki sayın Cumhurbaşkanı, tüm dünya senin karşında olsada,tüm şer güçler sana karşı birleşsede biz Emet’te seninle beraberiz,yanındayız..Dik dur eğilme milletimiz seninle.”

Çetinbaş ilçede esnaflarıda gezerek halkla buluştu. Ziyaretlerinde güçlü Türkiye için Evet desteği isteyen başkan Çetinbaş,akşam geç saatlerde ilçeden ayrıldı.

ÇETİNBAŞ’IN KONUŞMASININ TAMAMINI  VİDEO LİNKİMİZDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN