BAŞKAN DOĞANDA DOKTORLARA ÇAĞRI YAPTI

Emet ilçesine yeni açılan diş doktoru,kadın doğum uzmanı, genel cerrahı bölümleri için doktorlara ilçeye gelmeleri yönünde çağrıya Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan'da destek verdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesine  yeni açılan diş doktoru,kadın doğum uzmanı, genel cerrahı bölümleri için doktorlara ilçeye gelmeleri yönünde çağrıya Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan’da destek verdi.

. Emet ilçesinde 2018 yılında hizmete geçecek olan yeni devlet hastanesinin fiziki donanımları ile bölgede örnek bir hastane olacağına dikkat çeken Milletvekili  Kavuncu" Fiziki şartları moderleşen yeni hastanesi, çalışmaları hızla devam eden yol çalışmalarıyla kolay ulaşımı,zengin termal ve doğal güzellikleri ile Emet ilçemizi tercih edin, başvurun. Eminiz Emet ilçemizden çok memnun kalacaksınız “diyerek doktorlara Emeti tercih etmeleri konusunda davette bulunmuştu.

            AK parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan’da ilçenin doğal avantajlarını v eyeni yapılan çalışmalar ile cazibe merkezi oalcağını ifade ederek doktorlara şu şekilde çağrıda bulundu;

 

“Emet ilçemiz Kütahya’nın güneybatısında kalan termal turizm, Kaplıcaları ve dünyada bir çok yerde bulunmayan yosun havuzu ,güzel yaylası mesire, yerleri bulunan doğa güzellikleriyle kaplanmış yeşiL  bir Anadolu ilçesidir. Altıntaş hava alanına yakın Bursaya 2 saat uzaklıkta,Uşak iline 1.30 saat uzaklıkta, Antalya 4.5 saat, Ankara’ya 4 saat Eskişehir e 1.30 saat, İstanbula 5.30 ,uzaklıkta Afyon'a 2 saat uzaklıkta merkezi konumda bir ilçedir..

 Herşeyden ötesi sevecen sıcak kanlı hoşgörülü ve Osmanlı misavirperligini devam ettiren halkı olan ülkemizde nadide ilçelerden biridir. İlçemizi tercihte bulunacak değerli hocalarımız ve doktorlarımız Kütahya'da sadece Emet ilçemizde bulunan 4924 uygulaması neticesinde ücret farkında dolayı diğer yerlerde aynı pozisyonda çalışanlardan fazla maaş hakkına sahip olacaklardır. Yeni yapılan hastanemiz , ekipman ve cihazlarımızla halkımıza daha iyi hizmet sunacaklar ve çalışma koşullarının iyi olması sebebiyle kendileride rahat bir çalışma ortamında çalışacaklardır.  Hemen hastanemizin yanında güzel bir sosyal tesisimiz şelale ve ilçeye hakim bir noktadan bakan havuz içine inşa edilmiş restorant ve aynı zaman şehir terası, kafe düğün salonu ,Kamelya piknik alanı olan güzel bir sosyal tesisimiz mevcuttur. Yine hemen hastanemizin yanına İnşallah güzel bir gençlik merkezi kazandıracağız. Yollarımızda  hızla yapılması ve kısa surede tamamlanacak olması ile ulaşımı kolay bir ilçedir.

GENEL CERRAH, KADIN DOĞUM UZMANI VE DİŞ HEKİMİ HOCALARIMIZI DOKTORLARIMIZI GÜZEL ANADOLU İLÇESİ OLAN EMETİMİZDE YENİ YAPILAN GÜZEL HASTANEMİZDE ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM. TERCIHTE BULUNACAK TÜM DOKTOR ARKADAŞLARIMA İLÇE HALKININ SEVGİ VE SAYGILARINI ILETIYOR VE EMETE CALİSMAYA BEKLİYORUM.

 Bu aşamaya kadar emeği geçen sağlık bakanımıza, sağlık bakan yardımcımıza ,sağlık bakanlığı müsteşarımıza, sağlık aile ve çalışma komisyon başkanı Prof. Dr Vural Kavuncu ya ,M..Şükrü Nazlı, Divan katip uyemiz İshak gazel ve Ahmet Tan vekillerimize, personel ve sağlık hizmetleri yönetimi genel Müdürümüze ve personel ve sağlık hizmetleri atama daire başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerime ve diplomalı tıbbi sekreterleri dernek başkanı Süleyman uyanık a halkım adına teşekkür ediyorum .”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN