Emet Ak Parti Ilçe Başkanı Hüseyin Doğan Haberleri

Emet Ak Parti Ilçe Başkanı Hüseyin Doğan Haberleri

BAŞKAN DOĞAN,KENDİ REKORUMUZU KENDİMİZ KIRACAĞIZ

Emet Ak parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan yerel seçimlerde halkımıza en iyi hizmetleri sunacak adayları belirleyerek kendi rekorlarını kendilerinin kıracağıñı ifade etti.

EMET AK PARTİDEN EMKO'YA ZİYARET

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri bölgenin ilk ve tek kadın kooperatifi Emkoyu ziyaret etti.

BAŞKAN DOĞAN; VAKİT EMET,VAKİT KÜTAHYA VAKİT TÜRKİYE VAKTİDİR

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan seçim sonuçlarının belli olması ile mehlemönünde toplanan halka seslendi.

BAŞKAN DOĞAN SEÇİMLERDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan,Milletvekili adaylıklarının açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı.

ETİMADEN’DEN EMETE GENÇLİK MERKEZİ

Emet Ak parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan Etimaden işletmeleri genel müdürlüğü vasıtası ile ilçemize yapılacak olan Gençlik merkezi için “100 bin nüfuslu yerleşim yerlerine yapılan modern bir gençlik merkezi kazanıyoruz. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

BAŞKAN DOĞANDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan, kısa bir süre önce yeniden Ak parti İl başkanlığına seçilen Ali Çetinbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

BAŞKAN DOĞANDA DOKTORLARA ÇAĞRI YAPTI

Emet ilçesine yeni açılan diş doktoru,kadın doğum uzmanı, genel cerrahı bölümleri için doktorlara ilçeye gelmeleri yönünde çağrıya Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan’da destek verdi.

EMET AK PARTİ 3GÜNLÜK ANKARA TEMASLARI SONA ERDİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve bazı yönetim kurulu üyeleri 3 gündür Ankarada çeşitli bakanlıklarda Emet ile ilgili projelerin takibini yaparken,yeni projelerinide sunuyor.