BAŞKAN KOCA 100 MİLYON TLYE EMETİN 100 YILINI İNŞA EDİYORUZ

Emet belediye başkanı Mustafa Koca 3 Eylül etkinlikleri kapsamında halka hitap ederken Emetin alt yapısı ve içme suyunun hükümetin desteği ile 100 milyon maliyetle yenilenerek, gelecek 100 yılın Emetinin inşa edildiğini söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

3 Eylül Gaziemetin kurtuluşu bor terml ve kültür turizmi etkinliklerinde halka hitap eden Emet belediye başkanı Mustafa Koca hükümetlerininde destekleri ile yaklaşık 100 milyon tl yatırım ile ilçenin 100 yılık geleceğinin kurtarıldığını ifade etti.

            Başkan Koca;” Bundan 95 yıl önce atalarımız hep birlikte mücadele ederek ilçemizi ve güzel yurdumuzu düşman işgalinden  kurtardı. Yakın zamanda yaşadığımızı 15 temmuz sürecindede ülkemiz üzerine oyun oynamak isteyen ülkelerin işgal girişimini yüne halkımızın  birlik olması ile atlatıldı.Bizlerin gidecek başka yeri yok.Dün olduğu gibi bugünde ülkemizi kan dökerek sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.Gidecek tek yerimiz var.Ya bu toprağın altı,yada üstü.Bu toprakla rüzerinde yaşadığımız müddetçe işgal girişimlerine asla izin vermeyeceğiz Gelecke nesillerimizi 2023 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

            Emet belediyesi olarak kaldırım, yol çalışmaları,sosyal projeler ile halkın yanında yer almak kadar Ak parti hükümetlerininde geçmişten bugüne destekleri ile mega projelere imza atıldığını ifade eden başkan Koca şunları söyledi,

            “Bakınız atık su arıtma tesisi ihalemiz yapıldı. 5 milyon tl ye mal olacak.Emetin kanalizasyon ve yağmur su kanalları alt yapı proje ihaleleri 350 bin tlye yapıldı. Projeleri tamamlandıktan sonra yapımlarına geçilecek. Bunların maliyeti 30 milyon tl… Su alt yapımızda komple değişip modernleştirilecek. Bunun maliyetide 30 milyon tl.Şuan proje ihale aşamasında… Oda tamamlandıktan sonra su,kanalizasyon ve yağmur kanalları yapımları birlikte başlayacak.Gün geçmiyorki, şehir şebeke suyunda arızalar olmasın.Her mahallemizde su arızası olmasın.Artık bu alt yapıyı komple değiştireceğiz. Emet göletini biliyorsunuz.Sayın bakanımıında ilçemizi ziyaretlerinde ifade ettiği gibi 12  milyon tly e mal olacak  göletimizi inşallah seneye 3 eylül kutlamalarının ardından gece 00.43’te gölete giderek birlikte açacağız.Göletimizin yaına arıtma tesisi ve ilçemize nakli yapılacak,Bunlar ayrı bedel. Yaklaşık  100 milyon tl ye mal olan bu çalışmalar ile ilçemizin 100 yılını birlikte inşa ediyoruz.Birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimizi müddetçe ilçemize bu tür hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz.Emet belediye başkanı olarak nerede bir ihtiyacı olan vatandaşımıza hizmet etmek için yanınızda olduğumu buradan birkez daha söz veriyorum.Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım.”dedi.

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN