BAŞKAN YAĞCIKLI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı adaylıktan çekildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti Emet İlçe Başkanı Av.Mehmet Yağcıklı bir basın açıklaması yaparak, kongrede yeniden başkan olmadığını ve adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yağcıklı'nın basın açıklaması şöyle;

"5 Aralık 2015 tarihinden bugüne dek, Genel Merkezimiz, il teşkilatımız, Bölge ve il Koordinatör vekillerimizin teveccühleri ile atama sonucunda, AK Parti ailemizin içerisinde Emet İlçe Başkanı olarak görev yapmaktan büyük bir onur ve gurur duymaktayım. 
Görevimin başında olduğum süreçte, başta il başkanımız, bölge vekillerimiz ve teşkilatımızın tüm kademeleri ile uyumlu ve koordineli çalışmaktan büyük bir onur duydum. 
İlçe Başkanlığım süresince 15 Temmuz 2016 da, FETO nun hain uşakları tarafından ülkemizi bölmeye yönelik alçakça darbe girişimine karşı direnişimizden ve 16 Nisan 2017 tarihinde ülkemizin geleceğini belirlemek, daha güçlü ve aydınlık bir Türkiye için yapılan Referandum çalışmalarımızdan %73,60 EVET oy oranına ulaşarak alnımızın akıyla çıktık. 
Tüm gayretimle ve arzumla, ilçemizin ve memleketimizin menfaatine olacak şekilde çalıştım. 
Bu kutlu davada teşkilat kademelerimizle birlikte bir nefer olarak, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet anlayışıyla memleketimiz ve ülkemiz için hizmet yolunda çalıştık.
Partimizin 6. Olağan kongresi sonucunda görev alacak dava arkadaşımızın her zaman destekçisi olacağımı belirterek, alnımın akıyla atanmış olduğum ilçe başkanlığı görevimi dik duruşumu bozmadan, yine aynı şekilde, gördüğüm lüzum üzerine, alnımın akıyla 09/09/2017 tarihi itibariyle bırakıyorum ve ilçe başkanlığı adaylığımdan çekiliyorum.

AK Parti Emet İlçe Başkanı
Av. Mehmet YAĞCIKLI"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN