BAŞKAN YAĞCIKLI KİMLER İÇİN ADALET İSTİYORLAR

15 Temmuz konuşmalarında Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı CHP tarafından organize edilen Adalet yürüyüşünü eleştirdi..

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

15 Temmuz şehitleri anma,demokrasi ve milli birlik gününde halka hitap eden Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı CHP tarafından organize edilen Adalet yürüyüşünü eleştirdi.

Yağcıklı, Adalet yürüyüşünün kimlerle yapıldığını eleştirdiği konuşmasında şunları söyledi;

“Geçen günlerde de bir kişi ADALET arayışı amacı algısıyla yürüyüş yaptı.

Adalet Yürüyüşü adını verdiği bu yürüyüş ile kimler için Adalet aradığını ve Özellikle Kimlerle birlikte arayış yaptığını görmek Lazım….

Yanında yürüdüğü kişilerden birisi Mardin Büyük Şehir Belediye Başkanı olan Ahmet TÜRK… Bu kişi hastalığı nedeniyle cezaevinden çıkış için izin almıştı. Ancak Ankara İstanbul arasında karayolunda hiçbir sağlık problemi olmadan yürüyebiliyor.

Beraber yürüdüğü Diğer kişi  Hani 2 milyonluk iletişim faturasını devlete dolayısıyla halkımızın cebinden çıkan paralarla ödeten eski divan Katip üyesi milletvekili var ya… İşte o … Hani Adalet Yürüyüşü noldu …..  Önce Adalet için kimlerle yürüdüğüne bakacaksın…

Neden daha önceki yıllarda başörtülü Annelerimizin Peygamber Ocaklarında, Vatanımızı koruyan evlatlarının yemin törenlerine alınmazken, Başörtülü kardeş ve bacılarımızın üniversitelere başı kapalı diye okullarda okutulmadığında ve onlar başımız kapalı diye okullardan ayrılmak zorunda kaldığı zaman ADALETiniz neredeydi… Sizler NEREDEYDİNİZ….

Bizler Devletimize de Devletimizin Adaletine de güveniyoruz.. Yargımız en sonunda en Adaletli kararı elbet verecektir… “dedi. Yağcıklı'nın törenlerde Chp'yi eleştiren ifadeleri meydanda bulunan bazı Chp'liler tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN