ÇETİNBAŞTAN EMET'E ZİYARET

Ak PARTİ Kütahya İl bakanı Ali Çetinbaş 20 Ocak ta yapılacak genel kurul öncesi ilçeleri ziyaretini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ak PARTİ Kütahya İl bakanı Ali Çetinbaş 20 Ocak ta yapılacak genel kurul öncesi ilçeleri ziyaretini sürdürüyor.

            Bu kapsamda Emet ilçesine gelen Çetinbaş Ak parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Çetinbaş, AK Parti Emet İlçe Teşkilatını ziyaretinde Başkan Hüseyin Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Delegeleri ile istişarelerde bulundu. 

Çetinbaş, ”Kongre öncesi arkadaşlara; ’Kongre zamanı biz aday oluruz veya olmayız, kongre çalışmasını delegelerimize temas ederek yapalım. Onların söyleyecekleri şeyler varsa gidip yerinde dinleyelim. Niçin böyle bir kongre yapıyoruz anlatalım’ demiştim. Bu plan dahilinde 10. ilçe olarak Hisarcığa geldik. Son olarak Salı günü Tavşanlı ve Domaniç ilçelerinde olacağız. Bütün ilçeler benim için kıymetli. Önümüzdeki kongrede herkes benim özel misafirimdir. Sizlere delege kartlarını ve davetiyeleri getirdim” dedi.

Ak parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğanda yaptığı açıklamada;

” Hak yolunda ve hatta dünyadaki tüm mazlumların ortak hareketi olarak gördüğümüz Ak parti sevdasında Millet, Ümmet sevdasındaki reisimiz,genel başkanımız,cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan emrinde son okçu tepesinin nöbetçileri olmaya devam edeceğiz. Sayın il başkanımız Çetinbaş’a ziyareti ve istişareleri için teşekkür ediyoruz. 6. olağan il kongremizde Ali Çetinbaş başkanımızla birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz. 20 Ocak Cumartesi günü Reisimize olan hasret ve özlem bitecek. Emet olarak teşkilatın  tüm kademeleriyle ve tüm halkımızla birlikte Kütahyada olacağız. İşte Gaziemet, reisimize bağlıyız ilelebet “dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN