CHP HİSARCIK İLÇE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI Videolu

CHP Hisarcık İlçe Başkanı Recep Önlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Gazi Emet Gazetesi -

 İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, CHP Hisarcık İlçe Başkanı Önlü'nün sosyal medya aracılığıyla "Cumhurbaşkanına hakaret" ettiği ihbarı üzerine harekete geçti.

Evinde gözaltına alınan şüpheli, İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

Önlü, gözaltına alındığı sırada sosyal medya hesabından "Şuan cumhurbaşkanı' na hakaretten gözaltına alınıyorum." paylaşımında bulundu. 

Emet Cumhuriyet savcılığında avukat Şeref Han nezaretinde ifade veren Önlü   tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye çıkışı bir açıklama yapan Avukat ve bir önceki dönem Chp Kütahya Milletvekili adayı Şeref Han şunları söyledi;"Zor günlerden geçiyoruz. Hisarcık Chp ilçe başkanımız sayın Cumhurbaşkanına hakaret ve terör örgütü propagandası yapmaktan  jandarmayla adliyeye getiriliyor. Partililerimiz seçim ve referandum dönemlerinde iktidar partisinin söylem  ve verdikleri destekleri eleştiren açıklamalar yapmışlardır. Sayın cumhurbaşkanı bir yandan ülkede muhalefet olmamasından yakınıyor,sosyal medayada bu konuda propaganda yapılıyor,ancak partililerimiz eleştirince adliyelere mahkemelere götürülüyorlar.Bu doğru değil."dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN