DAĞDEVİREN ' ESNAFLARIMIZA HİZMET İÇİN ADAY OLDUK'

n Emet Esnaf Odası başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tahsin Dağdeviren uzun yıllar genel sekreter olarak hizmet verdiği esnaflara şimdi başkan olarak hizmet vermek adına göreve talip olduğunu ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ocak ayının ilk haftası yapılacak olan Emet  Esnaf  Odası başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tahsin Dağdeviren uzun yıllar genel sekreter olarak hizmet verdiği esnaflara şimdi başkan olarak hizmet vermek adına göreve talip olduğunu ifade etti.

            Dağdeviren  25 yıl odada genel sekreterlik yapması münasebetiyle enafların sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bildiklerini  ifade ederek şu açıklamalarda bulundu;”Değerli esnaf büyüklerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim. 12.01.2018 Cuma günü saat  13..30’da  Çelik kardeşler  yemek salonunda yapılacak olan genel kurulumuzda  siz esnaflarımıza hizmet vermek için başkanlığıa talip oldum. Ahilik teşkilatının en güzel örneği olan esnaf ve sanatkarlarımız, sadece ülke ekonomisinin can damarı değil aynı zamanda sosyal hayatın da gönüllü düzenleyicileridir. Bir esnafın ve sanatkarın işi ne kadar iyi olursa ülke ekonomisine, istihdama, üretime katkısı da o kadar fazla olacaktır. Çünkü esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin neredeyse 1/3 ünü oluşturmaktalar. Siz değerli üyelerimizin teveccüh ve destekleri ile Görev ve yetki alabilirsek, bu sorunların çözümü için var gücümüzle çalışacağız. 

25 yıl genel sekreterliğini yaptığımız odamızda son 3-4 yıldır bizzat esnaf olarak, sizlerden birisi olarak  esnaflarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz.Bu zaman zarfında edindiğimiz tecrübe,bilgi ve birikimi siz değerli üyelerimize hizmete dönüştürme,sosyal dayanışmayı sağlama, iyi bir yönetim kurma,kurum ve kuruluşlarla işbirliğine giderek  bunun esnaflarımıza olumlu yansımasını sağlayacak projeler gerçekleştirmek  için göreve talip olduk. Yıllarca gerek odasında görev aldığımız gerekse, bizzat esnaflık yaparak sorunlara birebir şahit olmuş bir kardeşiniz olarak, birlikte sorunlarımıza çözüm bulmak, birlikte kazanmak ve ilçemizi geliştirmek adına desteklerinizi bekliyoruz.   “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN