EMET EĞİTİM ELÇİLERİ BİR ARADA

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği yönetim kurulu ilçemiz eğitim camiasının önemli isimleri ile bir araya gelerek eğitim adına ilçede mevcut durumu ve yapılabilinecek çalışmaları değerlendirdiler.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği yönetim kurulu ilçemiz eğitim camiasının önemli isimleri ile bir araya gelerek eğitim adına ilçede mevcut durumu ve yapılabilinecek çalışmaları değerlendirdiler.

            Çeşitli okullarda yöneticilik ve öğretmenlik yapan Mehmet Ali Bahçeci,Bilal Şen,Cemil Işık,Süleyman Özsu, Ahmet Nane, Ahmet Cesur, Devrim Sansar,Mehmet Tavacı,Ahmet Yıldırım,Umut Işık,Hüseyin Gündüz,Mehmet Ali Özçelik,Hasan Kaçar dernek binasında yönetimle bir araya gelerek dünden ugüne Emette eğitim ve geleceği konuştular.

            Toplantıda yeni eğitim sistemi değerlendirmesi, veli-okul ilişkileri ve velilerin eğitime duyarılığını artırma adına yapılabilenecek çalışmalar, Emet lisesi ve Emetten mezun olup, ile dışında ikamet eden belirli konumlara gelmiş hemşehrilerimizi her yıl bir araya getirecek etkinlikler düzenlenmesi, hemşehirlerimizin öğrencilerimize başarı öykülerini anlattıkları söyleşiler düzenlenmesi, okullar arası sosyal faaliyetleri artırma adına dernekle ortak çalışmalar, ilçede nitelikli okulların açılması adına yapılması gereken çalışmalar, gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

            Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı  ilçemizde kaliteli eğitim, vatandaşlarımızın eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlama,  eğitim camiamızın bu alanda derneğimizden beklentileri,  dernek eğitim komisyonu kurulması gibi amaçlar için bir araya gelindiğini ifade ederken;”Her şeyi eğitimle başladığını ve eğitimin memleketlerin gelişimindeki  önemi gerçeğini düşünerek işe eğitimle başlıyoruz. Oldukça verimli geçen bir toplantı oldu. Eğitim camiamızla sıkça bir araya gelerek  istişareler de bulunacağız. Oluşturulacak eğitim komisyonumuz ile ilçemizde eğitim adına önemli çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyoruz.Katılam tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.Önümüzdeki günlerde, ekonomi,sağlık ve diğer alanlardaki komsiyonlarımızın oluşturulması adına da oluşum toplantılarımızı sürdüreceğiz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN