EMET GENÇLİK MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı'nın geçen hafta ilçemizi ziyaretinde vrdiği merkezde bir gençlik merkezi müjdesi ile ilgili çalışmalar başladı

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı’nın geçen hafta ilçemizi ziyaretinde vrdiği merkezde bir gençlik merkezi müjdes ile ilgili çalışmalar başladı.

Emet belediyesi hizmet binansın en alt katında bulunan yaklaşık 500 m2 alanda gerekli düzenleme ve tadilat yapılarak gençler ve halk için, müzik,spor odaları,sinema ve tiyatro sahnesi vb. çalışmalar yapılacak.

Nazlı’nın ziyaretinin ardından hafta başında ilçemize gelen Gençlik ve Spor il müdürü Sadık Ölçen, ve müdürlük ekipleri binada incelemelerde bulundu. Müdür Ölçen Emet belediye başkanı Mustafa Koca ile birlikte merkezin yapılacağı binayı gezdi.

Yaklaşık 500 m2 alan içerisinde masa tenisi,bilardo gibi sportif faaliyetler yanında , halk oyunları,müzik kurs eğitimlerinin yapılabileceği odalar,bilgisayar  odaları bulunacak.Binanın  geniş salonunda ise sahne düzenlemesine gidilerek, bu alanından sinema ve konferans salonu olarak kullanılması planlanıyor.

Milletvekili Nazlı’nın bakanlıktan gerekli onayın alındığı merkezde bir gençlik merkezi kurulması için çalışmalar hızlanırken, incelenen binada gerekli düzenleme ve plan çizimlerinin  ardından yapımına hemen başlanacak.

İl müdürü Ölçen ilçe ziyaretlerinde kapalı spor salonumuzu da gezerek, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN