EMET KANALİZASYON PROJESİ ONAY-SU FİRMASINDA

Emet kanalizasyon kesin projesinin 06.01.2017 tarihinde ihalesi yapılan proje ihalesi sonuçlandı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

İller bankası Yatırım koordinasyon dairesi başkanlığı 2016/581925 sayılı ihale kayıt numarası ile Emet kanalizasyon kesin projesinin 06.01.2017 tarihinde  ihalesi yapılan proje ihaleis sonuçlandı.

            Emet belediye başkanı Mustafa Koca Emet kanalizasyon kesin proje ihalesini ONAY-SU firmasının aldığını,ve projesinin 180 günde tamamlanacağını açıkladı.

 

            Emet ilçesinde  yıllardır komple alt yapı çalışmalarına girilmeyen şehrin su,kanalizasyon hatları ve yağmur kanalları yenilenirken,elektronik vana sisteminede geçilecek. Olası arızalar, bilgisayarlardan anında tespit edilirken, kaçak ve arıza durumunda su kesimleride yine bilgisayarlardan yapılacak.

            .

            Emet belediye başkanı Mustafa Koca ilçenin geleceğine yönelik önemli bir yatırım programı olan alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade ederek;

  “Belediye hizmetlerinde halkımızın haklı beklentileri  alt yapı,içme suyu,kanalizasyon alanında oluyor. Bizlerde bu konuda günü kurtarmak yerine daima büyük düşünerek, büyük projelerimizi hayata geçirmek için uğraştık. Halkımıza sağlıklı içme suyu, modern alt yapı hizmeti sunma adına projelerimiz tek tek hayata geçiyor. Emet göleti ile sağlıklı dağ suyuna kavuşacak ilçemizde, 5 milyon tl ye mal olacak atık su arıtma tesisimiz proje ihalesi yapılarak tamamlanma aşamasında. Bizlerde belediyece Emet’in komple alt yapısını değiştirmek ve ilçemizi geleceğe taşımak için çalışmalarımıza başladık.İller bankasınca yayınlanan proje ihalemizi Onay-su firması aldı. .Firma sözlşemeyi imzaladıktan sonra 180 günde teslim edecek.Proje ihalesinin ardından hemen yapım ihalesine çıkacak çalışmalarla 12 Kasım 2015 te Emet atık su arıtma tesisi proje ihalesi yapılan , 5 milyon tl’ye mal olacak  arıtma tesislerimize entegre olarak yapılacak.Toplam maliyeti  7 milyon tl mal olacak projemizin yüzde 50’si diğer çalışmalarımızda da  ciddi destekler aldığımız   iller bankamızca karşılanacak. Hedefimiz Tüm çalışmalar tamamlandığında  Emetimizin önümüzdeki 50 yıl alt yapı ve içme suyu sorunu yaşamaması.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN