EMET YARDIM OLDU YAĞDI

Emet ilçesinde Emet müftülüğünce organize edilen yardım kampanyası çerçevesinde toplanan yardımlar 5 tır eşliğinde dualarla uğurlandı.

PAYLAŞ

Emet ilçesinde Emet müftülüğünce organize edilen yardım kampanyası çerçevesinde toplanan yardımlar 5 tır eşliğinde dualarla uğurlandı.

Türkiye Diyanet Vakfınca ülke genelinde başlatılan “Halep’te İnsanlık ölmesin “ kampanyasında Emet ilçesi yardım oldu yağdı.Emet Müftülüğü” himayelerinde gerçekleştirilen yardım kampanyasında yaklaşık 50 bin tl nakdi yardım toplanırken, 30 bin adet elbise ve şapka,  battaniye,yorgan,çorap,ayakkabı,gıda,hırdavat,yastık,çocuk bezi,kovalı sobalar, un,mutfak malzemeleri,ortopedik yataklar ve kömür ayni yardımlarda bulunuldu.  Emet Müftülük ekiplerinin  itinayla ayrıştırma paket ve kolileme işlemlerinin ardından tırlara yüklenen yardım malzemeleri bugün ilçe garajından gönderildi.

Emet ilçe garajında  Kaymakam  Mahmuthan Aslan,Belediye başkanı Mustafa Koca, Garnizon komutanı Murat Kılıçaslan,Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve bazı yönetim kurulu üyeleri,İlçemiz oda başkanları ve vatandaşların katılımı ile sade bir tören düzenlendi. Uğurlama töreninde konuşan ilçe müftüsü İsmail Temur toplanan yardımlar hakkında kısa bir bilgi verirken, kampanyaya destek veren tüm halka teşekkürlerini iletti. Sonra müftü Temur eşliğinde edilen duanın ardından yardım tırları Reyhanlıya doğru yola çıktı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN