EMETADD '23 NİSAN KUTLAMALARINA GÖLGE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR'

ADD Emet şube başkanı Erol Usta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı kutlamalarında Kapalı spor salonuna Atatürk posterinin bulunmamasını eleştirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

ADD Emet şube başkanı Erol Usta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı kutlamalarında Kapalı spor salonuna Atatürk posterinin bulunmamasını eleştirdi.

            Başkan Usta, salon düzenlemesinde belkide görevlilerin ihmalinden kaynaklanan bu görüntülerin Emet’teki 23 Nisan kutlamalarına gölge düşürdüğünü beyan ederek şunları söyledi,

“Bugün gelinen noktada; ulusal egemenliğimizin tehdit altında olduğu tarihi bir gerçektir.Ülkemizin dış mihraklarca nasıl kıskaca alınmaya çalışıldığının her defasında   iktidardakilerce deklara edildiği bir dönemde üstelik Ulusal bağımsızlığımıza en çok sahip çıkmamız gerektiği bir dönemde bu tür hatalar baside indirilemez. Hal böyleyken ulusal egemenliğimizin ve aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu en büyük  bayramında bugünü bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin salonda bulunmaması  kabul edilemez.Geçmiş yıllarda salonda yapılan tüm kutlamarda Türk bayrakları ve Atatürk posterleri bulunrken bugün Atatürk posteri asılmayarak ne yapılmaya çalışılmaktadır?

            Emet ADD olarak  salonda poster bulunmamasının ,göz ardı edilmesini, yetkililerce konuya gerekli duyarlığı gösterilmemesinin kamuoyunda Atamızın bilinçli untturulmaya çalışan hareketler olarak değerlendirileceğini belirterek, yetkilileri konu üzerine kamuyounu bilgilendirmeye davet ediyoruz.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN