EMETBOR 14 KİŞİ İÇİN 300 KİŞİ NİHAİ LİSTEDE

Emetbora alınacak 12 lise ve dengi kimya mezunu için 274 kişi, 2 elektirikçi içinse 26 kişi nihai listede yer aldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Etimaden işletmeleri genel müdürlüğünce Emetbor işletmesine alınacak 12 lise ve dengi okul kimya mezunu için toplamda 274 kişi nihai listede yer aldı.

Kuruma kadrolu işe girebilmek için Türkiye geneli kpss puanı ile 36 kişi başvururken, tarla istimlakları ile başvuru yapan kişi sayısı 236 olarak gerçekleşti.2 kişide terörle mücadele,daha önce bir kamu kurumunda çalışma gibi öncelikli şartlar arasında nihai listede yerini aldı. Ülke geneli kpss başvurularında en yüksek 85 alan aday başvuru yaparken,alınacak işçi sayısının 3 katı olarak 36. sıradaki başvuru adayı 72 kpss puanı ile başvuru yapabilmiş oldu. İstimlak  sahibi olarak başvuru yapanların kpss’si ise 100 olarak değerlendiriliyor.

Etimaden genel müdürlüğünce mülakat yeri ve tarihi ile ilgili daha sonra bilgilendirme yapılacakken,vatandaşlar 274 kişinin Ankara’ya çağrılmamasını,  genel merkezden gelecek 3 kişilik heyetle ilçede mülakat yapılmasını talep ediyorlar.Bu arada işletmeye alınacak  yüksekokul mezunu 2 adet elektrikçi içinse,6 kişi Kpss’den,7 kişi öncelikli şartlardan,13 kişide istimlaklardna olmak üzere 26 kişi nihai listede yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

BUNLARA DA BAKIN