EMET'TE ŞİMDİDE ESNAFLARIN KAPAMA SAATİ KRİZİ

Emniyet müdürlüğünün talepleri ile Ağustos ayında belediye encümen kararı ile ilçedeki tüm işyerlerinin gece saat 01.00'de kapanması kararı uygulanmaya başlandı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde son günlerde esnafların gece saat 01.00’de kapanması, ve bu yönde emniyet güçlerinin denetimleri tartışılıyor.

Emniyet müdürlüğünün talepleri ile Ağustos ayında belediye encümen kararı ile ilçedeki tüm işyerlerinin gece saat 01.00’de kapanması kararı uygulanmaya başlandı. Kahvehane ve oyun salonları için zaten uygulanan gece 1 uygulamasının faest food, bakkal gibi esnaflarada uygulanmasından rahatsızlıklarını dile getiren esnaflar yanlışın düzeltilmesini istediler.

İlçede faest food işleten işletmeler,lokantalar ve pidecilerin kapattıktan sonra para kazanabildiklerini ifade ederek,uzun kış gecelerinde daha çok gece satış yaptıklarını belirterek uygulamanın kendilerini mağdur ettiğini savundular. Normaldede Emet ilçesinde gece 02-00-02.30 arası yaşamın tamamen durduğunu belirten esnaflar, bakkal,faest food, gibi işletmeler için saat uygulamasının biraz daha esnetilmesini talep ediyorlar.

Önümüzdeki günlerde esnafların toplu olarak esnaf odası,ilçe kaymakamlığı,emniyet ve belediye olmak üzere yetkili kurumlara giderek sorunlarını aktaracakları kendilerini mağdur eden uygulamanın kaldırılmasını talep edecekleri öğrenildi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN