Emetliler Dayanışma Ve Klakınma Derneği Haberleri

Emetliler Dayanışma Ve Klakınma Derneği Haberleri

Emet’te STK’lardan 100.Yıl Etkinliklerine Tam Destek

Emet'te hizmet veren stk'lar 100.yıl etkinlerine destek verim tam katılım sağlayacaklar

DAYANIŞMA DERNEĞİ 30 GENCİMİZE İLK BURSLARINI ULAŞTIRDI

Emet ilçesinde bir burs kampanyası başlatan Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği, bir yandan bağışları kabul etmeye devam ederken diğer yandan toplanan yardımları öğrencilere ulaştırmaya devam ediyor.

BAĞIRGAN ÖNCE KÜTAHYA GENELİ BİRLİĞİMİZİ SAĞLAMALIYIZ video

İnşaat yüksek mühendisi ve Kutso başkan vekili Ahmet Bağırgan Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği toplantısında önce Kütahya geneli birleşmenin sağlanması gerektiğini ifade etti.

KAYMAKAM ARSLAN ;MESLEĞİMİN DOĞUMUNU EMET’TE YAPTIM

Emet ilçesinde kaymakamlık yaptığı dönemde Türkiye'de yılın yöneticisi seçilen Halis Arslan Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği 1. Kütahya il istişare toplantısının onu rkonuğuydu.

BAŞKAN KOCA YATIRIMCI GELSİN BELEDİYE HİZMET BİNASINI İSTESİN VERMEYE HAZIRIZ

Toplantıda konuşan Emet belediye başkanı Mustafa Koca Anadolunun özelliklerini kaybetmeyen nadir yerleşim yerlerinden birisi olan Emet’in kalkınması için geleceği hep birlikte planlamanın önemine değindi

ELMACI TÜRKİYE’NİN NERESİNDE OLURSA OLSUN TÜM EMETLİLERE ULAŞACAĞIZ

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı Dernek olarka ülkenin dört bir yanındaki ve yurt dışındaki Emetli hemşehrilerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

MEMLEKET İÇİN BU PAZAR KÜTAHYADAYIZ

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği organizasyonunda çeşitli illerde ve merkez Kütahyamızda görev alan Emetli bürokrat ve işadamı hemşehrilerimiz; Emet’ten gelecek olan yerel yöneticiler,Parti başkanları STK ve oda başkanları, dernek yönetimi ile hafta sonu Kütahyada buluşuyor.

DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN KÜTAHYA ÇIKARTMASI

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail ELMACI ve yönetim kurulu üyeleri bugün,Kütahyada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

EMET VE HİSARCIK ASİT TANKERLERİ İÇİN AYAKTA

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği organziasyonunda bir araya gelen iki ilçe parti başkanları,stk başkanları ortak bir basın açıklaması yaptılar.

DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN İŞÇİLERE KADRO DESTEĞİ VİDEOLU

Emet ilçesinde faaliyet gösteren Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği, bölgelerinde 700’den fazla taşeronun bulunduğunu belirterek, maden işçilerininde kadroya alınmasını talep etti.