GENÇLERİMİZİ ÇAMURA BULAŞTIRMAMAK İÇİN!!!

KAYMAKAMLIK,KARAYOLLARI,OEDAŞ VE BELEDİYEYİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

KAYMAKAMLIK,KARAYOLLARI,OEDAŞ VE BELEDİYEYİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

 

            Emet belediyesi 3. toki konutları ile Yunus emre İmam Hatip ortaokulu  ilçenin dışında kalırken, çevre aydınlatmaları,ana yolda ayırma, kaldırım gibi eksiklikler nedeniyle karanlık bölge tehlikeye davetiye çıkarıyor.Bölgede hemen okulun yanında bulunan boş bali kutuları ise gençlerimiz ve çocuklarımızın ne tür tehlikelerle karşı karşıya bulunduğunu net olarak gösteriyor.

            İlçe çıkış güzergahında tokilere inen  anayol, ve karayollarından çay boyunca uzanan yolda yeterli aydınlatma olmazken, çevrede bulunan alkol atıkları yanı sıra, bulunan pet şişe ve boş bali kutuları tehlikenin hangi boyutta olduğunu  gösteriyor. Okulun toki yönündeki istikametinde yerlerde bulunan pet su şişeleri ve içerisnde uyuşturucu madde bali bulunan boş yapıştırıcı  atıkları, buralarda alkol  tüketimi yanı sıra bali kullanıldığına da işaret ediyor.

            Aydınlatma bulunmayan ve  yerleşim yerleri arasındaki boş alanlarda  sürekli emniyet denetimi yapılamayacağı gerçeği karşısında yerel yönetimlerimize bu konuda çok ciddi görevler düşüyor.

            Ak parti ilçe teşkilatının Bursa karayolları bölge müdürlüğünü ziyaretlerinde kısa sürede yapılacağı bilgisi alınan çıkış güzergahında tehlikeli virajın kaldırılması kadar, bu bölgenin ve okul ile konutlar arası bölgede acilen aydınlatma çalışması yapılması gerektiği belirtiliyor.364 konut ve bulunan okul ile  binden fazla vatandaşımızın yaşam sürdüğü Bölgede Karayollarınca yol, elektrik yetkililerince aydınlatma, belediyece kaldırım Kaymakamlıkça asayiş denetimlerinin artırılması gibi çalışma yapılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, bölgenin bu hali ile tehlike yarattığına dikkat çekiyorlar.

            3.toki konutlarında oturan bazı vatandaşlar, elektrik dağıtım kurumuna yaptığı başvurularda gelen cevaplarda  Emet belediyesince 5. ayda yapılan aydınlatma talebinin değerlendirmeye alındığı,yatırım kapsamına alınması yönünde karar alındığı belirtiliyor. Vatandaşlar ise yerel yöneticiler ve siyasi temsilcilerin konunun asayiş açısındanda yaratacağı sıknıtıları göstererek işin hızlanması için girişimlerde bulunmasını talep ediyorlar.

 

 

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN