EMET VE HİSARCIK SANDIK GÖREVLİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için Emet ilçesinde İlçe seçim Kurulu tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için  Emet ilçesinde

İlçe seçim Kurulu tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Emet belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen  toplantıda Emet ve Hisarcık ilçeleri sandık başkanları ve sandıklarda görevli olan memurlara bilgilendirme yapıldı. 

16 Nisan  Pazar günü oy verme işleminin başlayacağı saat 8'den önce görevli oldukları salonlarda bulunmaları gerektiğini belirtilirken oy verme saatinin sabah 08'de başlayıp, akşam saat 17'de biteceğini belirtildi.

 Oy verme işleminin ardından tutanakların tutularak imzalanması gerektiğini ifade eden görevliler sandık torbalarının mühürlenmesinin ardından sağlıklı bir şekilde İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesi gerektiği vurgulandı.

 Emet merkezde 27 sandıkta 8.222 seçmen oy kullanacakken, köylerde 45 sandıkta 7792 seçmen sandık başına gidecek. Emet ilçesinde toplamda 72 sandıkta 16.014 seçmen oy kullanacak.

Hisarcık ilçesinde ise  10.037 kişinin oy kullanacağı öğrenildi. Hisarcıkta 10.037 seçmen toplam 43 sandıkta oy kullanacak.Sandıklard ayaklaşık 250 görevli bulunacak.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN