HÜGÜL AŞILAMAYACAK SORUNUMUZ YOKTUR

Emetliler dayanışma veklakınma derneği başkanlığından ayrılan İbrahim Hügül birliğin sağlandığı müddetçe aşılamayacak sorunlarının olmadığını ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetliler Dayanışma ve Kalkınma derneğinde kuruluşundan bu güne 21 yıldır başkanlık görevini yürüten İbrahim Hügül,yeni yönetime Emet’e hizmet noktasında başarılar diledi.

            1996 yılında kurulan dernekte  ilçenin tomografisinin çekilerek , her alanda tüm parti başkanları,oda başkanalrı,stklar ile ortak çalışmalar yapıldığını ve buna paralel güzel sonuçalr elde edildiğini belirten başkan Hügül, Emet ilçesinde birlik ve beraberliğin korunması halinde giderilemeyecek sorunun bulunmadığını ifade etti.

            Hügül açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Emetliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği kurulduğu 1996 yılından bugüne olduğu gibi Emet İlçemizin meselelerinin tamamının gündemde tutulmasına, kamuoyu oluşturulmasına, çözüm yolları aranmasına ve olumlu anlamda farkındalık oluşturulması için maksimum çaba harcanmasına devam etmiştir.

            Bilinen ve klasikleşen, hatta yalama olan kronik yol sorunundan tutunda, daha önce hiç düşünülmemiş, raporlaştırılmamış, gündeme getirilmemiş en bakir konularda bile toplantılar tertip edilmiş, ziyaretler düzenlenmiş,dosyalar oluşturulmuştur.

            Hepimizin bildiği malum sebeplerden dolayı derneğimiz son yıllarda Dernek Başkanımızın bireysel çalışmaları ile sınırlı kalmış ve zamanla güç kaybına uğramıştır.Yani güncel deyimiyle Derneğimizde ve Yönetim dahil tüm üyelerimizde metal yorgunluğu baş göstermiştir.

            Önce fiziki mekanlarını kaybeden derneğimiz zamanla ruhunu da kaybetme noktasına gelmiştir.Günün birinde sahiplenen olur düşüncesi ile derneğin feshi cihetine gidilmemiş, evrak üzerinde de olsa resmi işlevleri yerine getirilmiştir.

            Emetliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği kuruluş gayesi çok kutsal bir amaca dayanmaktadır. Emet İlçemizde her şeyden önce “birlik-beraberlik”anlayışının oluşması ve gelişmesi en temel çıkış noktamız olmuştur.Zira İlçedeki her olumlu gelişmenin olduğu gibi her olumsuz gelişmenin de hepimizi etkilediği açıktır.İnsanımıza aşılanması gereken en önemli şiar bu olmalıdır.

            Kurucu üyesi olmaktan gurur duyduğum ve 21 yıldır Başkanlığını yürüttüğüm Derneğimizin daha uzun yıllar yaşaması ve Emet adına hizmetlerini sürdürmesi en büyük dileğimdir.

            Bu nedenle Olağanüstü kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor yeni görev alacak arkadaşlarıma, beklentisizce Emet’e hizmet yolunda başarılar temenni ediyorum. “

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN