KAVUNCU' YOLDA SAĞLAM ZEMİNE ULAŞILIYOR

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu başkanı Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu bir dizi ziyaret için Emet ilçesindeydi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu başkanı Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu bir dizi ziyaret için Emet ilçesindeydi.

Ak parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri,il genel meclisi üyelerinin eşlik ettiği vekil Kavuncu, öncelikle heyelan nedeniyle bölünen ve tekrar çalışmalarına bakan Emet-Tavşanlı yolunda incelemelerde bulundu.

Kavuncu bölünen yolda yapılan  yol çalışması yanında çökren mevkiine doğru yola akma olan mevkilerdede gerekli düzenleme çalışmalarının yapılacağını ifade etti. Tavşanlı - Emet yolunda heyelanlı bölgede yapılan çalışmaları inceledik. Yüklenici firma 40 Metre derinliğe 170 Adet Fore kazık çakılarak sağlam zemine ulaşmış olacak. Firma yetkilileri zemindeki çatlaklar için asfaltın sert zemine tekrar serilmesi ve toprak kaymalarına karşı yol kenarlarına tül perde imalatı çalışmalarına da başlanacağını bildirdi. Yolumuzun güvenli ve sağlam bir şekilde yıl sonundan önce trafiğe açılmasını umut ediyoruz.”dedi..

            Emet Ak parti merkez binasında partililer ile bir araya gelen vekil Kavuncu, ilçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. İğdeköyde vefat eden  genç kardeşimizi İsmail Günal’ın cenazesine katılan Kavuncu ve beraberindeki heyet,   Alt yapı çalışmaları tamamlanarak 4000 m2 parke taşının döşendiği Gürpınar köyünüde ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan Milletvekili Kavuncu, Emet Gediz yolunun programa alınması için de çalışmalarını yürütüldüğünü ifade ederken;” 2018 yılında ülke olarak ağırlığı savunmaya verdiğimiz bir gerçek. Şuan sınır ötesinde verdiğimiz mücadele bu yangından ülkemizi korumak içindir. Ama ülkemizde hedeflerinden vazgeçmiş olmayıp, gerekli  yatırımlar program dahilinde yapılıyor. Çavdarhisar, Simav Tavşanlı yollarımız yapılıyor. Kyk yurdumuzun  ihale aşamasında olduğunu biliyorsunuz. Yeni hastanenin  ilçeye atanan doktorlarımızın ilçede kalması adına daha etkili olacağına inanıyoruz. Tüm ülkemizle beraber Emet’tede yaşanan doktor sıknıtılarını gidermek için çalışıyoruz. Şuan hastanemizde Kadın doğum uzmanımız eksik,bunun içinde gerekli girişimler yapılmaktadır “dedi.

            Emetbor işe alım sınavlarının Ankarada yapılmasının  vatandaşı mağdur ettiğinin belirtlmesi üzerine ise Kavuncu, alımların Emet’te daha olmadı Tavşanlı, Kütahya gibi merkezlerdede mülakatların yapılmasının sağlanabileceğini,yeni alımları için ilgililerle mutlaka konuyu değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

           

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN