KAYMAKAM ARSLAN BAYRAMDAN SONRA AYRILIYOR

2 yıl gibi kısa süre görev yaptığı Emet ilçesinde kalıcı eserler bırakan Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan'ın tayini ilçede üzüntü yarattı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçemizde göreve geldiği 2 yılda, özellikle iki taş kanyonunda   7 km yol açarak Eğrigöz Dereli bağlantısını sağlayan,dereli kaplıcalarını baştan aşağı modernize etmesi, Yeniceköy hamamının yıkılarak yeni ve modern bir hamama dönüştürülmesi, ilçe halk kütüphanesine ahşap ve şık bir okuma salonu kazandırması gibi yaptığı çalışmalar ile kamuoyunun takdirini kazanan Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan’ın  tayini çıktı.

            İç işleri bakanlığınca Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi resmi gazetede yayınlanırken Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan 191 bin nüfusa sahip Erzurum Yakutiye Kaymakamlığına atandı.

            Uzun bir süredir komşu ilçemiz Hisarcık Kaymakam vekilliğini de yürüten Arslan’ın ilçeden ayrılacak olması kamuoyunda üzüntüyle karşılandı. Kendisine has otorotesi, devlet kurumu ciddiyetini her platformda hissettiren, yaptığı projelerde  şantiye şefi gibi bizzat işlerin başında durarak çalışan Arslan ilçeye  kısa sürede önemli eserler kazandırdı.

            Arslan’ın bayram sonrası ilçemizdeki görevinden ayrılması bekleniyor. Kaymakam Arslan’a ilçemize verdiği hizmetler ve kazandırdığı eserler için halkımız adına teşekkür ederken,yeni görev yerininde hayırlı olması dileklerimizi iletiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN