KAZANAN MİLLETİMİZ OLMUŞTUR

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ' Halkımız geleceğine,istikrara ve büyüyen Türkiyeye evet demiştir. Bu seçimin kazananı yüce milletimizdir'dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediye başkanı Mustafa Koca referandum sonuçlarını değerlendirerek;” Halkımız geleceğine,istikrara ve büyüyen Türkiyeye evet demiştir. Bu seçimin kazananı yüce milletimizdir”dedi.

Başkan Koca referandum öncesi Emet ilçesinde Evet oylarının %70’i geçeceğini açıkladıklarını da ifade ederek;

. Bizlere dost gibi görünen ülkelerin, 15 Temmuz’dan sonraki duruşlarını hep beraber gördük. Bu Türkiye’nin büyümesini istemeyen ülkeler 16 Nisan’da ’evet’ çıkmaması için elerinden geleni yaptılar. Ülkemiz adına Hayır çıkmasının iyi olacağına inanan  vatandaşlarımızı bile kışkırtarak”Sizlere terörist diyorlar “ diye cepheleştirmeyi ve dolayısı ile ülkemizi bölmeye çalıştılar. Ama Allaha şükürki bunda muvaffak olamadılar. Yüce milletimiz bu oyunlara prim vermeyerek sandıkta cevabı vermiştir.16 Nisan’da Evet diyende Hayır diyende vatandaşımızdır.Ülkemiz için iyi olacağını düşünen hayır diyen vatandaşlarımız kaybetmediler bu referandumu. Feto, pkk, gibi terör örgütleri,Ülkede birliğin bozulmasını isteyen şer odakları kaybetti.Emet ilçemiz ise her zaman olduğu gibi sağduyu ile hareket ederek demokratik tercihini ve ülkemiz için çalışana desteğini göstermiştir Yoğun bir katılımın sağlandığı ilçemizde sandığa giderek tercihini belirten tüm vatandaşalrımıza şükranlarımı sunuyorum.Daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Emet için halkımız kararını vermiştir”dedi.

Sonuçların milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını belirten başkan Koca;” Artık ülkemiz yepyeni bir döneme girmiştir. 15 yıl önce liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlatılan kutlu yürüyüşümüz devam etmektedir.Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek daha da aydınlık yarınlarda güçlü bir Türkiye sevdamız için çalışmalarıma devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun “dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN