KORKMAZ AK PARTİ MUZ CUMHURİYETİ TEŞEKKÜLÜ DEĞİLDİR

20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan AK Parti 6. Olağan İl Kongresinde il başkanlığı adaylığını açıklayan Cevdet Korkmaz AK Parti'nin muz cumhuriyetinin sıradan bir teşekkülü olmadığını dile getirerek istişare ile aday olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

“Mücadelemiz Hak Batıl Mücadelesidir,”

20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan AK Parti 6. Olağan İl Kongresinde il başkanlığı adaylığını açıklayan Cevdet Korkmaz AK Parti’nin muz cumhuriyetinin sıradan bir teşekkülü olmadığını dile getirerek istişare ile aday olduğunu söyledi.

Başkan adaylığını parti binasında yapmayı planlayan Cevdet KORKMAZ, sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile adaylığının yapacağı mekanın Kütahya Belediyesi Sosyal tesisleri olarak belirledi.Cevdet KORKMAZ’a adaylık açıklamasının yapması için burada da izin çıkmayınca KORKMAZ ve 80 kişilik arkadaşlık gurubu basın açıklamasını yağmur altında Kütahya Belediyesi Sosyal tesisleri girişindeki merdivenlerde yaptı.

Kütahya Belediyesi Sosyal tesisleri girişindeki merdivenlerde basın açıklamasında bulunan AK Parti bir önceki dönem merkez ilçe başkanı Cevdet Korkmaz il başkan adaylığını açıkladı.

Korkmaz açıklamasında FETÖ ve buna benzer hainlerle mücadelelerinin süreceğini ifade ederek kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Cevdet Korkmaz “AK Parti’de siyaset yapmak onur ve gurur kaynağıdır. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001’de başlattığı bu kutlu yürüyüşün neferi olmaktan gurur duyuyorum. AK Parti 10 milyonun üzerinde üye sayısı ve etkinliği ile büyük bir ailedir. Bu ailede çok şükür davamıza yük bindiren olmadık. Tam tersine dava için, teşkilat için, vatan için, bayrak için omzuna yük alanlardan olduk. Şuana kadar Kütahya teşkilatlarında teşkilat eğitimcisi, il başkan yardımcısı ve en son merkez ilçe başkanı olarak görevimi ifa ettim. 2014-2017 görev süresi içinde AK Parti ilçe başkanlığı çıtasını hamd olsun yükseğe çektik. 2 genel seçim, 1 referandum ve 1 hain darbe girişiminden alnımızın akı ile çıktık. 15 Temmuz hain darbe girişimi bizlere FETÖ mücadelesini öğretti. Cumhurbaşkanımızı 15 Temmuz 2016’dan sonra daha iyi anladık. Mücadelemiz batıl ortadan kalkana kadar Hakk’ın tesisine kadar devam edecektir. AK Parti bir muz cumhuriyetinin sıradan bir teşekkülü değildir. bütün kararlarımızı bizler istişare mekanizması ile alırız. Ve bu anlamda sevgili Kütahyalı hemşerilerimin, kanaat önderlerinin, milletvekillerimizin ve belediye başkanlığımızın ve görüştüğümüz birçok kanaat önderi ile bu sonuca varmış bulunmaktayım. Bugünden itibaren önümüzdeki 6. Olağan İl Kongresinde il başkan adayı olarak bende varım diyorum. Mücadelemiz hak batıl mücadelesidir, mücadelemiz Türkiye’ye kast etmiş başta hain FETÖ terör örgütü olmak üzere tüm kan içici vampirlere karşı bir mücadeledir. Bununla ilgili ister ekonomi tarafında olsun, ister ihanet boyutunda olsun bu tür insanlara asla taviz verilmeyeceğinin yerel bir temsilci olma bilinci ile ben buradayım.” dedi.

Cevdet KORKMAZ il başkan adaylığı açıklamasının akabinde, basın açıklamasına katılan basın mensubu ve davetlilere Bengu su tesislerinde öğle yemeği verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN