MECİT YENİ ANAYASA DESTEK PLATFORMUNDA

26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak partiden Kütahya Milletvekili Aday adayı olan Tuğba Mecit, Yeni anayasa destek platformu Kütahya l temsilcisi oldu

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak partiden Kütahya Milletvekili Aday adayı olan Tuğba Mecit, Yeni anayasa destek platformu Kütahya l temsilcisi oldu.

            Kuruluş amaçları arasında  bu ülkede yaşayan herkesin farklılıklara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde ortak değerlerde buluşmasının sağlanması yer alan platform, referandum sürecinde saygı ve sevgi çerçevesinde Evet kampanyası başlattı.

            Hafta sonu Ankarada platformlarınca düzenlenen ve  ünlü anayasa hukukçusu prof. Dr. Burhan Kuzu’nun “Neden Evet diyoruz?”konuşmacı olarak katılacağı seminere  katılacaklarını belirten Tuğba Mecit,;”Son zamanlarda  birlik ve beraberliğe,vatan sevdasına,bayrak aşkına sıkı sıkıya bağlanmaya enaz  Kurtuluş savaşında olduğumuz kadar ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz.15 Temmuz bir milat olarak vatan hainlerinin gün gibi ortaya çıkmasına vesile olmuştur.Platform olarak yarınlarda emanet edeceğimiz  çocuklarımız ve gençlerimiz için  bir dizi etkinlik gerçekleştiriyoruz.Referandum sürecinde de  Aziz Türk milletimizin bekası içn, canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimiz için, güçlü bir Türkiye için Evet diyoruz. Evet kampanyamız kapsamında bu hafta sonu Ankara’da sayın hocamız Burhan Kuzu’nun katılacağı seminerimiz var. Platform olarak halkımıza  gerçekleri anlatacak, Güçlü bir ülkemiz için neden Evet dediğimizi anlatacağız “dedi.

         Mecit ayrıca 8 Mart dünya kadınlar gününüde kutlarken;"Evinde anne, işyerinde fedakarca çalışan,toplumda kadim bir fert olarak ülkemizin en temel birlikt aşı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum "dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN