OKULLARIMIZIN ÜNİVERSİTE BAŞARISI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Gazi Emet Anadolu lisemiz 86 mezun öğrencisinin 46'sını 4 yıllık, 15 ini ise yıllık okullara yerleştirerek yüzde 71 başarıya ulaşırken Emet Anadolu İmam Hatip Lisemiz biri hukuk fakültesi olmak üzere 15 öğrencimizi 4 yılık 5 öğrencimizi 2 yılık okullara gönderme başarısı gösterdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

LYS tercih ve yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklanırken 86 mezunu bulunan Gazi Emet Anadolu lisesinde 46öğrencimiz 4 yıllık, 15 öğrencimizde 2 yıllık okullara yerleştirildi. Okulumuz  61öğrencisini yükseköğrenime göndererek yüzde 71’lik bir başarıya ulaştı.

            Okullarımızın Üniversite sınavlarında aldıkları sonuçlar yüzümüzü güldürüyor. Emet ilçesin eğitimde öncü okullarımızdan birisi olan Gazi Emet Anadolu lisesi yüzde 71’lik üniversiteye yerleştirme oranları ile başarılarılarını katlayarak devam ettiriyor.

 Geçen yıl Hukuk fakültesine  bir öğrenci gönderdikten sonra bu yıl yine bir öğrencisini Hukuk fakültesine göndermeyi başaran Emet Anadolu İmamHatiplisemizdede 15öğrencimiz 4 yıllık,5 öğrencimiz ise 2 yıllık okullara yerleştirildi.

Okullarımızın bu başarısı öğrenci velileri ve halkımızı memnun ederken,okul yöneticlerimizde öğrencilerimizi tebrik edip,üniversite öğrenimlerinde başarılar dilediler.

Bizlerde öğrencilerimizin başarılarındaki katkılarından dolayı öğretmen ve okul yöneticlerimizi,ve başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İŞTE GAZİEMET ANADOLU LİSESİ VE  EMET ANADOLU İMAM HATİP LİSEMİZDE  KAZANAN ÖĞRENCİLER LİSTEMİZ

 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN