ŞAMPİYON EMETBORPSOR

14 haftalık lig maratonunda ilk defa liderliğe oturan Emetborspor ligi şampiyon tamamladı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

 

            1.Amatör küme Gediz Emet Hisarcık grubunda  son hafta maçlarında Emetsporu 3-22lik skorla geçen Emetborspor şampiyon oldu. 14 haftalık lig maratonunda  ilk defa liderliğe oturan Emetborspor  ligi şampiyon tamamladı.

            GaziEmet şehir stadında hafta sonu Emet derbisi vardı. Ligin ikinci yarısında sadece 3 puan alan ve lig boyunca 6 haftayı lider götüren Emetspor bir önceki hafta Hisarcıkbelediye spora mağlup olunca grupta iddiası kalmamıştı. Maça hızlı başlayan Emetborspor ilk yarısını 3-1 önde kapattığı ikinci yarıda skoru koruma endişesine düşünce sıkıntılı dakikalar yaşadı. İkinci yarıda skoru 3-2’ye getiren Emetspor beraberlik golünü bulmayınca ikinci yarıda mağlubiyet serisine bir yenisini ekleyerek ligi 4. sırada tamamladı.

            14 haftada geriden gelerek şampiyon olan Emetborspor, rakibi Yeşilçay’ın sahaya çıkmaması ile maçı hükmen 3-0 alan ve 2. olan Uluoymakspor ile birlikte playoflara kaldı. Ligi 3. sırada ve Uluoymak spor ile aynı puanı paylaşarak tamamlayan  Hisarcıkbelediyespor  2li averajda Uluoymak’ı geçemeyince playoflara kalamadı. ( İlk maç Hisarcık 1-Uluoymak 2, ikinci maç,Hisarcık 0-Uluoymak 0)

            İşte son hafta maç sonuçları ve puan durumu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN