YAĞCIKLI HAİNLERE BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİ HARAM OLSUN

15 Temmuz Şehitleri anma,demorasi ve milli birlik gününde halka hitap eden Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı 'Devletimizi yıkmaya çalışan vatan hainlerine bayrağımızın gölgesi haram olsun dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

15  Temmuz Şehitleri anma,demorasi ve milli birlik gününde halka hitap eden Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı Penisilvanyadaki Din İstismarcı Şarlatan Feto nun, Ülkemizdeki Asker Kıyafetli Teröristleri Darbe Girişiminde bulunduğunu ifade ederek;

“Bu darbe Girişimi siyasete yapılan bir darbe değil, Devletimize, ülkemize, milli iradeye, demokrasiye yapılan bir darbe girişimiydi.

Meclisimizi bombaladılar…..İstanbulda köprülerimizin giriş ve çıkışlarını kapattılar…Bir darbe yapmaktan öte, Ülkemizin gelişmesini istemeyen DIŞ GÜÇLER den aldıklarıdestekle ÜLKEMİZİ BİR İÇ SAVAŞA sürüklemeye çalıştılar. Sıkı Yönetim ilan etmeye çalışıp Ülkemizin yükselişe geçtiği bu yıllarda bizi daha önceki yaptıkları gibi 50 yıl geriye itelemeleye çalıştılar. “dedi.

Yağcıklı  darbecilerin  tahmin edemedikleri bir birlik beraberlik ve direnişle karşılaştıklarını ifade ederek şunları söyledi;

” Tıpkı Cevizdere de bir avuç kahramanımızın direnişini tahmin edemedikleri gibi…. Tıpkı Çanakkalede saçları kınalı atalarımızın direnişini tahmin edemedikleri gibi bir direnişle karşılaştılar.      

Kahraman Gazi Emetliler Ülkemizin dört bir Tarafındaki kahraman halkımız gibi, atalarımız gibi,

Cumhurbaşkanımız,- baş komutanımız dünya lideri  RECEP TAYYİP  ERDOĞAN’IN bir emri ile Ülkemizin her bir köşesinde Meydanlara toplandık.

Kalbimizdeki imanla, KORKMADAN YILMADAN- bu vatan haini tasmalı teröristlerin bomba ve kurşunlarına karşı göğsümüzü siper ettik. Bu VATAN TOPRAKLARIMIZIN SON OKÇULAR TEPESİ  Olduğunu hepimiz biliyoruz.  Bu yüzden okçular tepesinden hiç ayrılmadık- ayrılmayacağız.

Bu VATAN SAHİPSİZ DEĞİL… Vatanımızı koruyan, Peygamber Ocaklarında ANALARIMIZIN KINALI KUZULARI VAR. Okçular Tepesinde kahraman Türk halkı var. Kahraman Gazi Emetliler Var.

Vatan Hainlerinin Darbe Girişimi başarılı olmayınca, 

Devletimiz, kendi milletinden, kendi kanından olan kahramanlarımıza silah doğrultan, FETÖ kuklası vatan hainlerini teker teker toplayıp yargı önüne çıkarıyor.  Yargı önüne çıkan bu vatan hainleri şimdilerde mağdur edebiyatı ile temize çıkmaya çalışmaktadır. 

Bizler Devletimize, Devletimizin Yargısına Güveniyoruz. Ve bu Vatan Hainleri hak ettikleri Cezaları bulacaklardır.

O gece ülkemizi bölmeye çalışan vatan Hainleri tarafından kurşunlanan, bombalarla vurulan, tanklarla üzerlerinden geçilen, YÜREĞİ VATAN SEVGİSİ İLE DOLU ŞEHİTLERİMİZİN KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ. Devletimizi Sevmeyen Haine Bayrağımızın gölgesi haram olsun” dedi.

Bizler her zaman şunu diyoruz… Söz konusu Vatansa Gerisi Teferruattır. 

Burada hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden Birlik ve beraberlik düşüncesiyle 15 Temmuz Demokrasi Zaferimizin yıldönümünde Şehitlerimizi Anma Programımıza katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.

15 Temmuz 2016 Darbe girişimi neticesinde birlik ve beraberlik içerisinde, içlerinde vatan sevgisi ile kurşunlara göğüslerini siper eden ve tankların üzerine yürüyen şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum.

Vatanımız uğruna canı pahasına vatan hainlerine karşı mücadele eden

Gazilerimize  Allahtan Acil şifalar diliyorum.

Darbe gecesinde ve sonrasında bizleri yalnız bırakmayan; başta

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli ve Ülkücü kardeşlerime,

Güvenlik mensubu asker ve polislerimize, 

Kahraman Türk Milletimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum .”

                                                                                                          

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN