Hamit Hancı Haberleri

Hamit Hancı Haberleri

PROF HANCI; KAŞIKÇI YA ÖLDÜRÜLMEDİYSE?

Adli bilimciler derneği başkanı İ.Hamit Hancı Kaşıkçı cinayetini farklı bir bakış açısıyla değerlendirdi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE KAMUOYUNU YANILTICI HABERLER YAPILIYOR

Adli bilmiciler derneği başkan Prof.Dr. i.Hamit Hancı ve dernek üyeleri Prof.Dr. Yıdırım Beyatlı Doğan,Doç.Dr.Levent Eraslan ortak bir basın bülteni yayınlayarak bilgi kirliliğine yol açan haberlerin dezenformayona yol açtığını belirttiler.

EMET HALKI ASİT SIZINTISININ ETKİLERİNDEN NASIL KORUNABİLİNİR?

Emet ilçesinde yaşanan asit tankı patlaması ve tonlarca asitin yayılması ile ilgili bilgilerine başvurduğumuz değerli hocalarımız asit sızıntısı ile ilgili gerek çalışan işçiler, gerek etkilenecek halk ve gerekse çevresel zararları için yetkilileri uyardılar.

HOCALARDAN EMET HANINDA HAYAL KIRIKLIĞI

Prof.Dr. Hamit Hancı ve Halk sağlığı uzmanı Prof.Dr. Recep Akdur Emet hanını ilçeye kazandırılamamış olmasından dolayı duydukları hayal kırıklığını ifade ettiler.

YENİ YIL YAKLAŞIRKEN SAHTE ALKOLE DİKKAT

Prof. ARTIK ve Prof. HANCI Gaziemet gazetemiz vasıtası ile yeni yıl yaklaşırken sahte alkol konusunda tüketicileri uyardı.

DOÇ.DR. DEMİRBAŞ;” ERGENLİK DÖNEMİ DEĞŞİMLERİNE DİKKAT”

Emet'te düzenlenen “Bağımlı Olma özgür ol” konulu sempozyumda konuşan Doç.Dr.Hatice Demirbaş ergenlik dönemi belirtileri ile bağımlılık yapan maddelerin yol açtığı fiziki değişimlerin aynı olabileceğine dikkat çekti.

DARICI;UYUŞTURUCULARIN YÜZDE 75'İ İNTERNETTEN SATILIYOR

Emet'te düzenlenen sempozyumda konuşan Akademisyen yazar Sefer Darıcı artık torbacıların yüzde 75'inin internet üzerinden satış yaptığına dikkat çekerek Narco marketing uyarısı yaptı.

PROF. HANCI;” EN BÜYÜK BAĞIMLILIK YAPAN MADDE SİGARADIR”

Emet'te düzenlenenSempozyumda konuşan Adlı bilimciler Derneği Başkanı Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hamit Hancı sigaranın diğer bağımlılık yapan maddelere geçişte temel oluşturduğuna dikkat çekti.

BORAKS’IN FAZLA KULLANILDIĞI OYUNCAKLAR İÇİN CİDDİ UYARI

Prof. Dr. İ.Hamit HANCI içinde boraks bulunan slime oyunlarının çocuklar için çok tehlikeli olduğunu belirtti.