Büyüklük Sizde Kalsın - A.Kadir Ekmekçioğlu

Büyüklük Sizde Kalsın


GÜNÜN SÖZÜ: Huzurlu olmak için körü,körüne muhalefet yapılmasın.
Büyüklük sende kalsın TDK sözlük anlamı şu şekildedir: karşı taraf kıymet bilmese de sen yine affet anlamında kullanılan bir sözdür.
Bu sözü uygulaya bilmek kişilere var olan güven ve itibarlarına bir kez daha itibar sağlar.
Bir seçim dönemi daha geride kaldı.Halkın tezahürü sonucu köy ve mahallelerde muhtarlar,ilçelerde ve illerde de belediye başkanları seçildi.Halkın milli iradesi ile seçilen tüm yerel yöneticileri kutluyorum.
Seçilen yöneticilerin hoş görüsüne sığınarak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.Seçilen kişiler kesinlikle şu kişiler bana oy verdi,vermedi demeyi bir kenara bırakmalılar.Herkes bana oy verdi diyerek topluma barışık olmalılar.Yok şu kişiler bana oy vermedi düşüncesi ile hareket ederler ise devamlı karşılarında muhalefet oluştururlar.
Elbette yapacakları projeleri de vardır.Allah hepisinin yardımcısı olsun.Yöresel çalışmalarında da halkın görüş ve düşüncelerini halka açık toplantılar yaparak birlik ve beraberliği sürdürürler.Oy vermeyenler de yapılan iyi ve olumlu hizmetleri körü,körüne eleştirmekten vaz geçmeliler. Siyasetçiler de olur olmaz her şeye muhalefet yapmasınlar.
VELİLERE UYARI
İlçemizde motosiklet sayısı hızla artmaktadır.Bu doğal ama motosiklet sürücüleri ki özellikle küçük ve bazı sürücüler ilçe içinde seyir ederlerken aşı sürat yapmaları ileride trafik kazalarına sebep olabileceği hem kendilerinin hem de başka kişilerin can ve mal güvenliğini tehdit etmektedir.Buradan tüm anne ve babalar çocuklarınızı ikaz ediniz.Aşırı sürat yapmaları konusında uyarıda bulununuz.Bir diğer uyarı motosiklet kullananların seyir halinde egzoz patlatmaları aşırı gürültü kirliliği yaratmasından aşırı şikayetler var.Bunun da yapılacak denetimlerle ikaz edilmesi bekleniyor.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!