DEVE KUŞLARI SAHNEDE - A.Kadir Ekmekçioğlu

DEVE KUŞLARI SAHNEDE


GÜNÜN SÖZÜ: Başarısız insanlar,başarılı çalışanları kıskanırmış.

Emet kaymakam vekilimiz sayın Hasan Çiçek 25.2.2018 tarihinde göreve başladı.Kısa bir sürede ilçemiz ve köylerinin ihtiyaçlarına vakıf oldu.Gerek ilçede gerekse köylerde  vatandaşlara  çok yakından ilgileniyor. İlçe ve köylerdeki okulları da ziyaret ederek eğitime daha çok önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Okullara da her türlü desteği de veriyor. İlçenin sosyal ihtiyaçlarına da önem veren Çiçek spor kulüplerine sahip çıktı.Kick Box Emet’lilere sevdirdi. Yedi erkek ve 2 kız öğrencimizin spor lisesinde başarılı olmasına sebep oldu. Okullarda ve köylerde çocuk parkları yapımlarını programına aldı. Köylerde muhtarlarla iş birliği yaparak köylerin ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir tempo ile çalıştığını köy muhtarlarımızdan öğrendim.Bu olay yıllar önce Emet ilçemizde kaymakamlık yapan kaymakamlarımızdan Halis Arslan’ı anısattı. Bir vesile ile ilçemize gelen Halis Bey ile sayın Çiçek yüz,yüze gelerek ana konusu Emet olan konuşmalardan sonra şimdi temasları daha arttı. Bursa da ikamet eden sayın Aslan ilçemize her konuda yardımlarını esirgemiyor.Emet deki 5 köye bilgi sayar temin etmiş,devamı da gelecek.

Sayın Çiçek ile sık,sık birlikte olduğumuzda Emet ilçemizle ilgili görüş,düşünce ve planlarından bahsediyor. Bunların şimdilik detaylarına girmem doğru olmaz. Devlet ve hükümet destekli hizmet alımı için iyi bir ekip çalışması var. Kaymakamın affına sığınarak sadece küçük tü’yo vereyim. Emet İnşallah termal turizme doğru dev adımlarla ilerliyor. Bunu da yakında sizlerde kaymakamımızın açıklamalarından ve bizlerin haberlerinden öğreneceksiniz. Böyle tempolu çalışmadan dolayı karın ağrısı çekenler,tekere çomomak sokmak isteyenler;size sesleniyorum. Deve kuşu gibi kafanızı kuma da sokup neler konuştuğunuzu,ne gibi sinsi planlarınızın olduğunu artık herkes  biliyor. Size önerim siz kendi işlerinize bakın.Kendi vaatlerinizi yerine getiririn.

MESUT ÖNCE PARKI HARABE OLMUŞ

İlçemizde sevilen,başarılı öğretmen ve halk eğitim müdürü Mesut Öncel’in genç yaşta vefatından sonra dönemin kaymakamı sayın Halis Arslan Gencel mevkiinde onun anısına bir park yapmıştı.Yıllarca burası herkesin gidip dinlendiği güzide parkı durumu şimdi içler acısıdır.Masa ve oturaklar tahrip edilmiş.Her taraf çöplük olmuştur. Yöre halkı yetkililerden burasının bir an önce tekrar eski haline getirilmesini istiyor.

Son günlerde vatandaşlarımız ilçemiz ile ilgili sıkıntı ve şikayetlerini ilgili kurumun başkanına veya yetkilileri yerine gazeteci olarak bize anlatıyorlar.Haklı olabilirler ama bizler dert babası değiliz.Lütfen sorunlarınızı ya birebir onlara anlatınız. Kurum yetkilileri vatandaşın dilek ve şikayetleri için bina girişlerinize ve bazı yerlere dilek ve temenni kutuları koysanız halk size daha rahat dertlerini anlatır.Böyleve kahvehane gündem konusu olmazsınız.

TAZİYE

Uzun yıllar ilçe ziraat odası başkanlığı görevini başarı ile sürdüren.İlçe ziraat odası başkanı Sami Yüksel’in babası İsmail Yüksel ile yine ilçemizin seçkin ailelerinden merhum Mustafa Yavuz’un oğlu Hakkı Yavuz’un ağabeyi emekli öğretmen Hüseyin Yavuz kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştır.Acımız büyük.Merhumlara Allah dan rahmet,kederli ailelerine ve sevenlerine taziyelerimi sunuyorum.

 

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!