SEÇİM BİTTİ SIRA GEÇİMDE - A.Kadir Ekmekçioğlu

SEÇİM BİTTİ SIRA GEÇİMDE


GÜNÜN SÖZÜ: Sevdikleriniz siyaset yapmayın. Siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam eder; siz dostlarınızı yitirmekle kalırsınız.(Aristotelles)

24 haziran 2018 de devlet başkanlığı ve millet vekilliği seçimlerini geride bıraktık. Sonuçlar devletimiz ve milletimiz için İnşallah hayırlı olsun. Bu seçimde Allah’a şükür ilçemizde kimse kimseyi kırmadan,inciltmeden sonuçlandı.Bunda emeği geçen tüm siyasi parti ilçe başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Seçim sonuçları halkın özgür ve hür iradesi ile sonuçlanmıştır.Bu en büyük kazanımımızdır. İlçemizde iki elin parmakları sayısı kadar kişiler ilçemize AKP nin 15 yılda bir şey vermedi ki bu millet hala niye AKP oy verdi diye eleştirenler var. Haklı veya doğru söylemiş de olabilirler. Ama demokrasinin gereği sonuçları herkesin kabullenmesi gerekir. Kütahya sonuçlarına bakarsak AKP 4-0 dan birde millet vekili sayısı dörtten beşe çıktıktan sonra 3 AKP,1 CHP ve 1 MHP şeklinde tezahür etti. Bu vesile ile TBMM de Kütahya’mızı temsil edecek sayın millet vekillerimizi tebrik ediyorum. İnşallah ilimize hayırlı hizmetlerde bulunurlar Bu da AKP nin

Kütahya da başarılı olduğu gibi algılanamaz. Demek ki Kütahya seçmeni kimin ne vaatte bulunup da yapmadığının hesabı sandıkta sordu. Şimdi herkesin sükûnetle beklemesi lazım. Siyasetçilerinde şapkalarını önlerine koyarak İbrahim Tatlıses’in o meşhur Ben nerede yanlış yaptım sözlerini mırıldamaya davet ediyorum. Çok önemli bir konu daha var.Sevgili okurlarım. Elbette hepimiz değişik görüş ve siyasi partilerden ola biliriz.Alın işte size bir iki örnek. Yaşadığımız yerde bir cenaze selası verildiğinde hangi partili diye mi, yoksa hangi partili mi öldü diye soruyoruz.Elbette kim diye soruyoruz.İtfaiye aracı siren çalarak yangın mahalline giderken de hangi partilinin evimi yanıyor diye mi yoksa kimin evi diye mi soruyoruz Elbette ki kimin evi diye sorduğumuz göre kırıcı olmamıza gerek yok. Partililer sizde iş ve aş için gelenlere bize oy verdin mi,vermedin mi muhabbeti yapmayın. Gariplerin özgür iradesi ve onuru ile de oynamayın ne olur.Şimdi seçim bitti.Sıra geçimde.

Bu seçim bana Türk siyasetinin renkli simalarından ve çok nüktedan merhum Osman Bölükbaşı’nın bire sözünü anımsattı. Miting meydanlarında kalabalık izleyecilerine rağmen partisine beklediği oy çıkmadığında sap çok dene yok derdi.Bu seçimlerde ona çok benzedi.

GÜLE GÜLE DOSTLARIM

İlçemizde bazı kurumlardan görev sürelerini dolduran kamu görevlilerinin başka yerlere tayinleri çıktı.Bu kurumlardan biriside Emet ilçe jandarma komutanlığında oldu. İki yıl ilçemiz ilçe jandarma komutanlığı ve aynı zamanda ilçemiz garnizon komutanlığı görevini layıkıyla yapan, başta mülki idare olmak üzere görev arkadaşları ve tüm ilçe halkı ile iyi ve güzel ilişkiler içinde görev yapan çok değerli kardeşim Jan.Ütğm. Resul Murat Kılıçaslan ve yine ilçemizde görevleri esnasında halkın sempatisini kazanmış,başarılı hizmetleri ile gönüllerimize taht kurmuş olan dostlarım olan yedi değişik rütbedeki komutanlarımızın da  değişik bölgelerine tayinleri çıkmıştır.Bu hafta ilişiklerini keserek yeni görev yerlerine gidecek olan sayın Resul Murat Kılıçaslan’a ve değerli silah arkadaşlarına güle,güle diyor ve yeni görevlerinde hepsine önce sağlık ve başarılar diliyorum. Sizleri asla unutmayacağız. Yaşamım boyunca gönül kapılarımız hepinize açık olacaktır.Sizleri,eşlerinizi ve çocuklarınızı Allah’a emanet ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!