SÖZ ŞİMDİ MİLLETİN - A.Kadir Ekmekçioğlu

SÖZ ŞİMDİ MİLLETİN


GÜNÜN SÖZÜ: Sözü millete verip kendi erklerinde tutasını bilen ve halka hava attırıp, atıp tutan ve bol vaatlerde bulunanlar yeter artık söz milletin.

24 haziran Pazar günü seçimler var.Bu seçimde hem cumhur başkanı hem de millet vekili seçeceğiz.Düne kadar sorunlarımızı gidermeyenler, dertlerimizi ve sıkıntılarımızı anlatmak istediğimizde bunun yeri burası değil diyenler,Ankara’ya gelin dediler.Ankara’ya gittiklerin de ise randevularımız ve toplantılarımız diyenler şimdi tıpış,tıpış ayaklarınıza gelmediler mi? Yine bol keseden vaatlerde bulunmadılar mı? Burada onlara sorulacak yüzlerce sorular var.Bu güne kadar Emet’e ne yaptınız.Taşeronlara ne söz verildi ne yaptınız?Üretim yapmak isteyen çiftçiye hangi kolaylıkları sağladınız.İlçeye hangi iş sahalarını açtınız?  Emet’e yapılacak denilen Bor karbür fabrikası Balıkesir’e gitti.Bize daha kocaman fabrika yapılacakmış.Doğru mu?Bunlar iktidara sorduğum sorulardan bazıları.Peki ya muhalefet ne yapıyor.Onlarda söz verip yapmayanları eleştirerek iktidar olduklarında yapma sözü veriyorlar.Bu yaşadıklarımız yıllardır seçim zamanlarında oynanan tiyatrodan başka değil. Sonuç ise Emet aynı hamam aynı tas. Ne olur oy kullanmaya giderken beyninizi yanınıza almayı da unutmayın.

Şimdi söz milletin beyler.Emet’li sanırım aklını başına alır.Kim söz verdi yapmadı,kim söz verirse yapar muhakemesi yaparak sandık başına gidecektir. Oyunu da kullanacaktır.Şu çok önemli.Seçimlerde bu güne kadar herşey gayet güzel geçti.Kimse kimesyi kırmadan bu günlere geldik.Ne olur herkes birbirinin fikrine saygı göstersin.Kırıcı olmayalım.Yarın acıda ve neş’e de birlikte olacağımızı iyi idrak edelim.

GÜZEL PROJE

İlçemiz kaymakamı sayın Hasan Çiçek’i ilçemize geldiği günden beri takip ediyorum. Köyleri göerdü.Muhtarları ve halkı da dinleyip köylerin sorunlarını öğrendi.Bunların çözümü içinde kolları sıvadı.Umarım herkes elinden geldiğince Çiçek kaymakama yardımcı olur.Geçenler de eski kaymakamlarımızdan Halis Arslan ile ilçemizde tanışan kaymakamımız onun ilçemizdeki çalışmalarından da ilham alarak onunu gibi çalışmaya başladı bana göre.Son olarak sayın Halis Arslan ve Bursa da hakimlik yapan sayın A.İhsan Çamurlu ve oradaki bir avuç Emet’linin de değerli katkıları ile temin edilen beş bilgisayar beş köyümüz verildi. Burada gençler ve insanlar bu bilgisayarları bunlardan yararlanacak.Diğer köyler içinde çalışmalar devam ediyor. Başta sayın Hasan Çiçek,sayın Halis Arslan,sayın A.İhsan Çamurlu ve diğer hemşerilerimize değerli katkıları için çok teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!