SÖZLE TÜRK OLUNMAZ - A.Kadir Ekmekçioğlu

SÖZLE TÜRK OLUNMAZ


GÜNÜN SÖZÜ:Milli bayramlarını kutlamayanlar ülkeler, dini bayramlarını kutlayacak ülke bulamazlar.

Anadolu topraklarımızın işgal öneminde kurtuluş savaşımızın dönüm noktası Atatürk’ün Ordular ilk hedefiniz akdeniz emri ile başlamış ve 9 eylül 1922 de Yunan palikaryalarının denize dökülmesi ile sona ermiştir.Bu sene Zafer bayramımızın ve ilçemizin kurtuluşunun 97 yıllarını kutlayacağız.Her iki bayram dolayısı ile herkesin ev ve iş yerlerine şehitlerimizin kanı ile bezenmiş şanlı Türk bayrağımızı rica ediyorum.Bazıları milli günlerimizde bir bayrağı asmaktan itina ederler ama söze gelince ben Türk’üm diyorlar.Hayır ve asla milli bayramlarımızda bayrağımızı asmayanlar ben Türk’üm demesin.Sözle Türk olunmaz.Bayrak asmayanları uyaralım.Bu vesile ile her dönemde kutsal Anadolu topraklarımızın kurtatrılmasında şehitlik mertebesine ulaşanları ve gazi olup ebediyete intikal edenleri de rahmetle minnetle yad ediyorum.Allah rahmet eylesin.

Bu hafta Kütahya belediye başkanımız Prof.Dr.sayın Alim Işık çok anlamlı icraatı ile 7 den 70 e herkesin beğenisi kazandı.Işık Kütahya ilimize yakışan kuruluştan kurtuluşa anıtı yaptırdı.Bu görünce çok duygulandım.Sayın başkanı telefonla arayarak tebrik ettim.Kutladım.O da bana abi, ben sadece Kütahya’mıza yakışanı yaptım diyerek mütevaziliği bir kez daha kanıtladı.Allah kendisinden razı olsun.

NEREYE GİDİYORUZ BİLEN VAR MI?

Tarih boyunca stratajik yerde olan,yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile birçok emperyalisitlerin gözü olan Türkiye’imiz üzerinde gizli planlar yapanların olduğu görmemek ve bilmemek imkansız.Son yıllarda komşu ve dost bildiğimiz ülkeler bizi parçalayıp bölmek için terörü başımıza bela ettiler.Yetmedi komşu ülkelerin iç kavgalarının yaşandığı bataklığa bizi soktular.Bu yetmedi Suriye den maksatlı ve amaçlı göç dalgası ile milyonlarca sözde sığınmacı ki elleri silah tutup ülke topraklarını kurtarma savaşı vermeyip ülkemize geldiler. Sınırdaki toplanma kamplarını beğenmeyerek özellikle batı illerimize geldiler. Buralarda da maalesef bir çok tecavüz ve diğer suçlar işleyerek huzuru bozmaktalar.Bu ileride daha çok sıkıntı yaratacak.Suriye de ortam hala kötü ise bu sığınmacılar her bayramda niye oraya gidiyorlar?Madem ortam iyi ise niye tekrar Türkiye ye geliyorlar.Çünkü burada her şey beleş,imkanlar geniş.Adamlar plajlarımızda cirit atıyorlar.Kendi çocuklarımız ise aç ve sefil.Taşeron işine bile girebilmek için partilerin kapılarında el pençe divan duruyorlar.Ama bazı yeni belediye başkanları bunlara yardımlerı kesti.Ama birileri bunu eleştiriyorlar.Olmaz böyle bir şey.Kendi evladı açken,Suriye li sözde göçmenleri beslemek son derece yanlış.

Üzücü olduğu kadar da düşündürücü olaylar yaşıyoruz. Küçük kız çocuklarının evlendirilmesi.Küçük çocuklara cinsel istismarlar.Kadınlarımıza şidet ve tecavüzler. Psikopat adamların kadın cinayetleri had safhaya ulaştı. Bunların önlenmesi lazım. Bunları yapanların suçları sabit görüldüğünde hemen idam edilmesi gerekiyor.Haydi tüm partilerin genel başkanları,millet vekilleri TBMM bir yasa teklifi veriniz.Sayın R.Tayyip Erdoğan da böyle bir yasa TBMM çıkarsa hemen imzalarım diyor.O halde daha neyi bekliyorsunuz.

İlçemizde huzur ve asayişin sağlanması için polis ve jandarma teşkilatı 7/24 huzur,asayiş ve trafik uygulaması yapıyor.Bu onların asli görevi.Ama bazıları alkollü,ehliyetsiz ve süratli araç kullandıklarında görevliler tarafın yakalanıp gerekli cezai işlemler yapıyor.Lakin bazıları suçlu olduklarını kabullenmeyerek polis veya jandarma durdurup ceza yazdı diyor.Yok öyle bir şey.Hiç bir görevli keyfi hareket etmez.Vatandaş ihbar ettiğinde,karış,karış mobesa kameraları ile izlenen yerde suçluları görmemezlikten gelemez.

ÇİÇEK KAYMAKAM GÜZEL İŞLER YAPIYOR

İlçemiz kaymakamı sayın Hasan Çiçek ilçede ilk iş olarak eğitime önem verdi.Okullarda deneyimli ve beceri eğitimcilerle kurslar açarak öğrencilerin sınavlarda başarılı sonuçlar almasını sağladı..Köy köy dolaşarak tüm köylerin sorunlarına vakıf olarak bunları gidermek için üstün gayretleri oldu ve olmaktadır.Çiçek kaymakam Dereli kaplıcaları ve Eğrigöz İki taş kanyonunda bakım ve onarımların yanında yıllardır kimsenin cesaret edemediği bir projesiyle yörenin en güzel mesire yeri olan Yenice köy Tahtalı alanını turizme açıyor. Burada yaz ve kış hizmet verecek bungalov evler yapıyor. Buda yöremizin turizmine önemli katkı sağlayacak.Allah yardımcısı olsun.

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!