AKIL FUKARALARI! - Yunus Daşdemir

AKIL FUKARALARI!


                Hiçbir durumda hatalı olduklarını kabul etmezler. Onlara göre ortada bir sorun varsa sebebi mutlaka sizsinizdir. Onlar hayatta sorun çıkarmazlar. Size karşı kullanabilecekleri her türlü bilgiyi akıllarının bir köşesine yazarlar. Zamanı geldiğinde de ortaya dökmekten asla çekinmezler.

               İki yüzlüdürler. Ama bunu toplumdan sakladıklarını sanacak kadar zavallıdırlar. Yüzünüze gülerler size her türlü tatlı dili kullanırlar ama perde arkasından iş çevirmesini iyi bildiklerini sanırlar. Onlara göre en mükemmeli kendileridir. Çünkü her zaman her şey onlarla ilgilidir.

              Kendilerinden başka kimseyi düşünmezler. Hoşlarına gitmeyen bir şeyle ilgili konuşmak istediğinizde, konu bir anda sizin her şeyi çok büyüttüğünüze gelir. Aşırı tepki veren ve olayı abartan kişi siz olursunuz. Olayları hep kendinize göre yorumluyor olursunuz. Aslında her türlü rezilliği yaparlar ve bu rezillikleri örtmek için sizi karalamaya kalkarlar. Ancak bu kişiler mutlaka sonunda kaybederler.

             Hangi alanda olursa olsun başarıyı daim kılmaları imkansızdır. Bu kişileri anlamanız yıllar bile sürebilir. Öylesine kurnaz, öylesine muhteşem oyunculardır ki dışarıdan bakıldığında melek gibi dururlar, dini çok iyi kullanırlar. Hatta zamanla fetva bile vermeye kalkarlar, ama içlerinde küçük bir şeytan yatar!

             Azıcık akıllı olan bu kişilerin niyetini çok iyi görür. Arkanızı döndüğünüz an sizi kötülemekten çekinmezler. Bundan da zerre rahatsızlık duymazlar. Siz onlar için sözde basit bir oyuncaktan farksızsınızdır. Ama hep o basit sandıklarından aldıkları darbe ile, tepe taklak olup yok olurlar.!!!

             İlişkilerini hep alma ve verme üzerine kurdukları için değeriniz ancak onlara sağladığınız fayda kadardır. Çıkarlarına uymayan söz veya hareket ettiğinizde, sizin yaptığınız iş dahil her şeyinizi karalamak için tüm rezillikleri yaparlar. Tüm bunları yaparken yüzünüze gülmeye devam ederler. Ancak onlar iftira attıkça aklını kullananlar dahada güçlenir.

            Çünkü gücünün ne olduğunu bilmedikleri insanlara sataşmak, onların daima sonu olur.!!! Kalın sağlıcakla.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
17Haz

Emet Geç Kalmamalı!

09Oca
17Ara

Cep Derdi Milleti Gerdi

28Kas
22Kas

Terazi Dengesiz, Memleket Eğersiz