Güncel

Güncel Haberleri

YARIŞ KÖYÜ HALKI DERTLİ

Yapımı devam eden Emet Çavdarhisar yolunda yol inşaatını yapan firmanın hafriyatlarını vatandaşların tarla alanlarına dökmesi Yarış köyü halkının tepkilere neden oluyor.

EMET'TE 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARETLE BAŞLADI

Emet Kaymakamlığı 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anma haftası etkinlikleri Emet cevizdere şehitliğinde yapılan dualarla başladı.

LEVHA VE KAPI NUMARALARI DEĞİŞİYOR

Emet geneli 287 ader levha direği,287 adet sokak 461 cadde ve sokak levhası,6540 adet kapı numarası levha çakım işlemleri Emet belediyesi fen işleri ekiplerince gerçekleştiriliyor.

EMET GÖLETİNDE İŞLER YOLUNDA

Emet sorgun mevkiinde yapımı devam eden Emet göleti nde işler yolunda

VALİ NAYİR TELEFON TEL VE DİREKLERİ SIKINTISINA EL KOYDU

Kütahya valisi Ahmet Hamdi Nayir Kütahya ve ilçelerindeki yıkık ve sarkan telefon direk ve kabloları için telekomdan çalışma beklediklerini ifade etti.

EMET BELEDİYESİNDEN HAŞERELERLE MÜCADELE

Emet belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte Sivrisinek lavrası, Karasinek ve Kenelerden korunmak üzere ilçe genelinde ilaçlama çalışması başlattı

DERE MAHALLESİNDE SU SIKINTISI

Dere mahallesinin bazı semtlerinde yaşanan su sıkıntısı sürerken,ekipler su kaçağını arıyor.

KURT KAPANI” FİLM ÇEKİMLERİ EMET’TE YAPILACAK

Sinema teknik ekibi ve film oyuncularından Yusuf Atala Emet belediye başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ederek başta Yeniceköy Tahtalı mevkii olmak üzere Emet’te çekilecek film için lojistik destek talebinde bulundu. Emet ilçesine sıkça gelerek termal tesislerde kaldıklarını ifade eden Atala, Emet ilçesinde film çekimleri için doğal set ortamlarının zengiliğine dikkat, Kurt kapanı filmi için Ağustos başında çekimlere başlayacaklarını belirtti. Belediye başkanı Mustafa Koca’da Emet’in tanıtımı için her tür etkinliğe gerekli desteği sağladıklarını ifade ederek; “Sinema filmlerinde yöremizin,doğal güzelliklerimiz ve kaynaklarımızın yer alması mutlaka etkin bir tanıtıma fayda sağlayacaktır.Halen ülkemizde dizi veya film çekimleri ile ünlenmiş bir çok kasabamız bulunmaktadır. Emet ilçemizde de ilk defa gerçekleştirilecke olan film çekimleri için belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

EMET'TE BAYANLARDAN YÜZME KURSUNA İLGİ

Emet halk eğitim müdürlüğünce açılan yüzme kurslarında 243 bayan yüzme öğreniyor.

EMET'TE EBABİL KUŞU

Son günlerde Türkiye’nin değişik bölgelerinde görülen 'ebabil kuşu'nun izine son olarak Emet ilçesinde rastlandı.

EMETLİ VEKİL İMAM KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Ramazan Bayramı tatili dönüşü için Emet'ten yola çıkan Mehmet Güngör trafik kazasında hayatını kaybederken eşi yoğun bakımda tedavi görüyor.

EMET TERMALDE BAYRAM BEREKETİ

Emet termal resort rezervasyonları bayram nedeniyle dolarken,çeşitli etkinliklerle ramazan bayramı renkli geçiyor.

BAYRAMLAŞMADA PROTOKOL HALKLA BİRARAYA GELDİ

Ramazan bayramı bayramlaşma porgramı Emet öğretmenevinde gerçekleşti.

BBP EMET İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu yaklaşan sendika şube başkanlığı seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayarak partisindeki görevinden istifa etti.

EMET TERMAL RESORT MEMLEKETİ İFTARDABİR ARAYA GETİRDİ

Mübarek ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bugünde Emet termal resort Emet’i hatun salonunda düzenlediği iftarla ilçemiz protokolünü, sivil toplum örgütlerini, oda başkanlarını, siyasi parti başkan ve temsilcilerini, daire müdürlerini bir araya getirdi.

GAZETECİLER SİMAVDA BULUŞTU

Simav Belediyesi ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen iftar programı Simav ilçesinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

KÜTAHYAMIZDA 13O PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, il genelinde 400 kilometreye yakın sıcak asfalt atıldığını kaydetti.

EMET ESNAF ODASINDAN BİRLİK İFTARI

Emet esnaf odasının gerçekleştirdiği iftar program yoğun bir katlımla Emet termal resort havuz başında gerçekleştirildi.

TARTI VE ÖLÇÜ ALETLERİ DENETLENDİ

Emet belediye zabıta amirliğince ilçede ölçü ve tartı kullanan yaklaşık 50 esnafın ölçü ve tartı aletlerinin denetim ve damgalaması yapıldı.