Güncel

Güncel Haberleri

İŞÇİLERİMİZİN HAKLARININ YAKINDAN TAKİPÇİSİYİZ

Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr.Vural Kavuncu Emetbor 37 taşeron işçi çıkarma girişimleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

TAVŞANLI-EMET YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Tavşanlı-Emet –Simav Karayolunda Tavşanlı istikametinden Emet’e doğru 19 km yol yapım çalışmaları yüklenici firmaca sürdürülüyor

MİLLETİN MALI MİLLETE DÖNDÜ AMA AÇILAMADI!

15 Temmuz sonrası cemaate ait yurtların tapusuna el konulurken,Emet ilçesindeki dershaneler 1 yıldır kapalı duruyor.

EMETBORDA 37 İŞÇİNİN AKIBETİ YARIN BELLİ OLUYOR

Emetborda işten çıkarılmayla karşı karşıya kalan 37 işçinin akıbeti yarın belli oluyor.

ŞEHİT ASTSUBAY KÜTAHYADA YARIN DEFNEDİLECEK

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde nöbet değişimi sırasında yanlışlıkla açılan ateşle şehit olan Piyade Sözleşmeli Er 26 yaşındaki Semih Akyıldız Kütahya'yı yasa boğdu.

EMET DERELİ KAPLICALARI YENİDEN DOĞDU

Emet ilçemize bağlı Günlüce dereli kaplıcalarında Emet kaymakamlığı ve Günlüce muhtarlığınca yapılan çalışmalar takdirle karşılanıyor.

DERE MAHALLESİ SU SIKINTISI İÇİN YOĞUN MESAİ

Emet dere mahallesinde yaşanan su sıkıntısı için Emet belediyesi su ve kanalizasyon işleri müdürlüğünce yoğun bir mesai harcanıyor.

BU DEFA BAŞKAN ŞOFÖRÜNÜ TAŞIDI

ERİM,YILLARCA BAŞKANI ARACIYLA TAŞIDI... SON YOLCULUĞUNDA İSE BAŞKAN ONU OMZUNDA!!

KÜTAHYA GENELİ YANGIN GÖLET SAYISI 39'A ÇIKTI

Kütahya Orman bölge müdürlüğünce 8 tanesi Emet ilçesinde olmak üzere yangın göleti sayısı 39'a çıkarıldı.

EMET’TE 4 KÜTAHYA'TOPLAM 103 DEVLET MEMURU İHRAÇ EDİLDİ.

4'ü Emet ilçesind eolmak üzere Kütahya geneli 103 kamu görevlisinin kamuyla ilişiği kesilirken,Emetborda bir kişide görevine iade edildi.

ELEKTRİK ABONE HİZMETİ TAVŞANLIYA TAŞINMIYOR

Osmangazi elektrik dağıtım şirketi haberimiz üzerine bir açıklama yaparak,müşteri hizmetlerinin Tavşanlıya aktarılmayacağını ifade etti.

BAŞKAN KOCA;BİZ BİRLİKTE EMET, BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

15 Temmuz Şehitleri anma,demokrsi ve milli birlik günde halka hitap eden Emet belediye başkanı Mustafa Koca 365 gün önce yapılan hain saldırıyı asla unutmadıklarını,ve unutulmasınada asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

KAYMAKAM ARSLAN;İSTİKLAL MARŞINI ANLAYAMAYAN HAİNLER

15 Temmuz sehitleri anma,demokrasi ve milli birlik gününde Emet halkına hitap eden Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan, 15 Temmuz gecesi İstiklal Marşını yıllarca okumuş ama,içeriğini ve anlamını anlayamamış vatan hainlerine gerekli dersin verildiğini ifade etti.

YAĞCIKLI; HAİNLERE BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİ HARAM OLSUN

15 Temmuz Şehitleri anma,demorasi ve milli birlik gününde halka hitap eden Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı "Devletimizi yıkmaya çalışan vatan hainlerine bayrağımızın gölgesi haram olsun dedi.

EMET MİLLİ BİRLİK İÇİN MEYDANA İNDİ

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Emet halkı protokolüyle,köyleriyle,çoluk,çocuk,kadınlarıyla Emet demokrasi meydanındaydı.

4. TOKİLERDE YAPIM İHALESİ EYLÜLDE

Emet belediyesince toplu konut idaresi başkanlığı vasıtası ile yapılacak olan 4.toki konutlarının proje çizim çalışmalarının devam ettiği, ağustos sonu genel müdürlüğe iş tesliminin ardndan Eylül ayında yapım ihalesine çıkacağı bildirildi.

15 TEMMUZ MİLLİ BERABERLİK GÜNÜ İÇİN MEYDANLARA ÇIKIYORUZ

15 Temmuz şehitleri anma,demokrasi ve milli birlik günü Emet ilçesinde yoğun bir programla demokrasi nöbetlerine başlıyor.

TELEKOMDAN SONRA ELEKTRİKTE TAŞIMALI HİZMETE DÖNÜYOR

Emet ilçemizdeki OEDAŞ'ın abonelik işlemleri ve abonelerin elektrik ödemelerini yaptığı OEPSAŞ bölümü önümüzdeki günlerde Tavşanlı ya alınacağı öğrenildi.

EMETTEN 62 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Emet ilçesinde 62 ünite kan bağışı yapıldı