Güncel

Güncel Haberleri

EMET 4. TOKİ KONUT YAPIM İHALESİ 6 KASIMDA

Emet belediyesince toplu konut idaresi başkanlığı vasıtası ile yapılacak olan 4.toki konutlarının proje çizim çalışmalarının tamamlandığı ve 6 Kasımda’da yapım ihalesinin gerçekleştirileceği bildirildi.

NAZLI;” 2300 ÇALIŞANI İLE EMET BOR GÖZBEBEĞİMİZ”VİDEOLU

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Emet ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

EMETBORA KADROLU İŞÇİ ALINIYOR

Etimaden işletmeleri genel müdürlüğünce,Bandırma,Kırka ve Emet işletmelerine daimi işçi alınacağı duyuruldu.

YILIN AHİSİ BİLGİÇ'İN ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN ÜNAL ALDI

30. Ahilik haftasından yılın ahisi seçilen ve geçirdiği kaz anedeniyle ödül törenine katılamayan Ülkü Bilgiç'in ödülünü esnaf odası başkanı Abdullah Ünal aldı.

EMET VE DOMANİÇ YANGINLARI KUNDAKLAMA MI?

Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım “Yangının etkili olduğu alanın dışında çıkan yangınlar normal değil” dedi.

EMET’E GAZİLİK ÜNVANI VERİLMELİDİR

Gaziler gününde konuşan Ecdad derneği başkanı Ali Duyan Emet ilçesine gazilik ünvanının verilmesi gerektiğini ifade etti.

GAZİLERİMİZİN ONUR VE GURUR GÜNÜ

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallık rütbesi ve gazilik ünvanı verilmesi ve Gaziler gününün 96. yıldönümü Emet ilçesinde kutlandı.

VALİ'DEN CEMİYET VE ARAP GAZETECİLER HEYETİNE ONUR YEMEĞİ

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ve Arap Gazeteciler Evi Derneği işbirliğiyle, Türk-Arap ilişkilerini geliştirmek amacıyla Kütahya’ya gelen Arap gazeteciler onuruna akşam yemeği düzenledi.

ATIK SU ARITMA TESİSİ PROJESİ ONAYLANDI

Emet atıksu arıtma tesisinin kesin projesinin İller bankasınca onaylandığı ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılarak yapımına başlanılacağı bildirildi.

VALİ NAYİR EMET YANGIN BÖLGESİNDE

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Emet Kabaklar köyü, Göncek ve Yeniceköyü etkisi altın alan ve yaklaşık 300 hektar alanı etkileyen orman yangını sonrası soğutma çalışmalarını yerinde inceledi.

KÜTAHYA’NIN TANITIMINA BÜYÜK DESTEK

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin organizasyonu ile Ortadoğu’dan 47 gazeteci bugün Kütahya’ya gelecek

EMET VE DOMANİÇTE 600 HEKTAR ALAN YANDI

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Domaniç ve Emet ilçelerinde çıkan yangında yaklaşık 600 hektarlık alanın yandığını söyledi.

ORMAN YANGININDA ŞİMDİLİK TEHLİKE YOK

Emet Kabaklar,Göncek,Yeniceköybölgelerinde etkili olan orman yangını için soğutma çalışmaları devam ederken, şuan için tehlikeli bir durumun görülmediği ifade edildi.

KIZILAYDAN YANGIN ÇALIŞANLARINA KUMANYA

Emet ilçesine bağkı Kabaklar köyünde başlayan ve Katrandağı, Göncek ve Yeniceköy mevkilerine yayılan yangında, Kızılay Kütahya Şubesi, 500 kişilik kumanya dağıttı.

YANDIKKİ NE YANDIK!

Dün Emet ilçesi Kabaklar,Göncek,Yeniceköy köylerini tehdit eden yangın yer yer devam ediyor.

EMET'TE ORMAN YANGINI BÜYÜYOR

Orman Yangını Hisarcık ve Emet köylerini tehdit ediyor

EMETLİ ESNAFTAN 3 EYLÜLDE DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

3 Eylül Gaziemetimizin düşman işgalinden kurtuluşununu 95. gurur yılı kutlanırken Emetli bir esnafın yaptığı etkinlik ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

EMET'TE 3 EYLÜL COŞKUSU

3 Eylül Gaziemetin kurtuluşunun 95. yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

BAŞKAN KOCA 100 MİLYON TLYE EMETİN 100 YILINI İNŞA EDİYORUZ

Emet belediye başkanı Mustafa Koca 3 Eylül etkinlikleri kapsamında halka hitap ederken Emetin alt yapısı ve içme suyunun hükümetin desteği ile 100 milyon maliyetle yenilenerek, gelecek 100 yılın Emetinin inşa edildiğini söyledi.