Güncel

Güncel Haberleri

GÜRAL;”EV VE İŞ DÜNYAMIZIN HUZURUNUN MİMARI KADINLARIMIZDIR”

EMKO üyesi girişimci kadınlarla bir araya gelen KUTSO başkanı Nafi Güral ticari hayatı ve tecrübelerini anlattı.

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ NAFİ GÜRALLA BULUŞTU

Emet Kadın Girişimi üretim ve işletme kooperatifi (EMKO) bir yandan üretimine devam ederken diğer yandan Pazar aratırması için çalışmalarını sürdürüyor.

SINAVLARA KATILAN 6 HAFIZ HAFIZLIK BELGESİNİ ALDI

Emet müftülüğüne bağlı erkek ve kız Hafızlık Kur’an kursunda hafızlığını tamamlayarak sınavlara katılan 6 öğrencimiz hafız olmaya hak kazandı

UNUTULAN ÇANTA SAHİBİ BULUNDU

Emet’te kuyumculuk yapan esnaflardan Raci Küpçü dükkanında unutulan, ve içinde yaklaşık 25 bin lira lira değerinde mücevher bulunan çantanın sahibi bulundu.

EMET AK PARTİDEN YOĞUN YOL MESAİSİ

Emet Ak parti ilçe başkanlığında kısa bir süre önce göreve gelen başkan Hüseyin Doğan mesaisinin çoğunu ilçe yolları üzerine harcıyor

ANKARA SEFERLERİ SONA ERDİ ŞİMDİ SONUÇ BEKLENİYOR

Etimaden İşletmeleri Emetbor işletmesine alınacak 12 lise mezunu kimyacı 2 meslek yüksekokul mezunu elektrikçi alımları için Ankaradakimülakatlar sona erdi.

ADD’DEN 10 KASIMDA MEVLÜD

Emet Atatürkçü Düşünce derneği şubesinde 10 Kasım münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

EMET EĞİTİM ELÇİLERİ BİR ARADA

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği yönetim kurulu ilçemiz eğitim camiasının önemli isimleri ile bir araya gelerek eğitim adına ilçede mevcut durumu ve yapılabilinecek çalışmaları değerlendirdiler.

ATAMIZI SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK

10 Kasım Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yılında Emet ilçesinde bir anma programı düzenlendi.

EMETTE 3 KİŞİYE 111 KÜÇÜK BAŞ HAYVAN

Emet’te Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Programı kapsamında 3 yetiştiricimize 35’er Adet Dişi 2’şer adet Erkek olmak üzere 37 ‘şer adet Merinos cinsi Koyun dağıtımı yapıldı

KAVUNCU;” YOLDA SAĞLAM ZEMİNE ULAŞILIYOR

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu başkanı Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu bir dizi ziyaret için Emet ilçesindeydi.

İÇMESUYU PROJESİ VE 4. TOKİ TAMAM

Emet belediyesi kanalizasyon ve yağmur kanalları projelerinin ihale edilip tamamlanmasının ardından,İçme suyu kesin proje hizmet alımıda ihale edildi

EMET'TE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Efendimizin İzinde” Siyer-i Nebi yarışması için başvurular başladı.

SORUN TESPİT EDİLDİ;ÖNCE BİRLİK

Olağanüstü kongresini yaparak çalışmalarına başlayan Emetliler Dayanışma ve Kalkınma derneği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

EMET VE HİSARCIK HIZLANMAK İSTİYOR

Emet ve Hisarcık ilçelerinde 2000’den fazla telefon ve internet abonesi bulunan Türk telekomun internet hizmetinden hergeçen gün şikayetler artıyor.

EMET AK PARTİ 3GÜNLÜK ANKARA TEMASLARI SONA ERDİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve bazı yönetim kurulu üyeleri 3 gündür Ankarada çeşitli bakanlıklarda Emet ile ilgili projelerin takibini yaparken,yeni projelerinide sunuyor.

UMUDA YOLCULUK-2 SİNEMALARDA

Emetbor işletmesine alınacak olan 12 lise 2 üniversite mezunu için mülakatların Ankarada yapılacak olması Emet’te hayal kırıklığı yarattı

EMET VE HİSARCIKTA TAŞIMALI KAYMAKAM DÖNEMİ

Emet ve Hisarcık ilçelerinde bir süredir kaymakamların bulunmayışı ve diğer ilçe kaymakamlarınca vekaletle yürütülmesi eleştirilere neden oluyor

MECLİS KARARINA CEZA YAĞDI

Emet belediye meclisinin 2012 yılında aldığı ve mahkemelik olan kararında mahkeme sonuçlandı