Eğitim

Eğitim Haberleri

GAZİEMET İLKOKULUNDAN eTWİNNİNG PROJESİ

Emet ilçesi Gazi Emet İlkokulu’nda Better Together ’Birlikte Daha İyi’ adlı eTwinning projesiyle öğrencilere Web 2.0 araçlarını kullanmanın öğretilmeye başladı.

28 KASIM 2017 SALI

ÖĞRENCİLERE GÜVENLİK EĞİTİMİ

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personeller tarafından Yunus Emre Ortaokulunda öğrencilere trafik, asayiş ve terör konularında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

EMET GAZİKEMAL YAPIM İHALESİ YAYINLANDI

Emet Gazikemal lköğretim okulu yıkılırken yerine yapılacak olan 16 derslikli okul yapım ihalesi yayınlandı.

ÇPL ATÖLYELERİ YÜKSELİYOR

İhalesi 2016 Aralık ayında yapılan ve 2017 Aralık ayında teslim edilmesi beklenen İlçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesi Atölye İnşaatı hızla devam ediyor

GAZİKEMAL YIKILIYOR,16 DERSLİK YAPILIYOR

Gazetemizde de defalarca gündeme gelen ve artık Kütahya bölgesinde bu tür okul kalmadığını belirterek modernleştirilmesi gerektiğini ifade ettiğimiz Emet Gazi Kemal İlköğretim okulumuz yıkılıyor.

EMYO'DA 3 BÖLÜM KEPENK KAPATTI

Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek yüksekokulunda yeterli kayıt bulunmadığı için Kimya,Dış ticaret,ve Turizm bölümleri kapandı

HACIKEBİRDE KAPATILAN OKUL İSYANI

Çavdarhisara bağlı Hacıkebir köyü okulların açıldığı ilk gün kapanarak Çavdarhisar ilçesine aktarma yapılan okulları için tepki gösterdi.

EMET MİLLİ EĞİTİME KUR'A İLE 17 GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

İŞ-KUR tarafından düzenlenen toplum yararına çalışma programı kapsamında, Emet ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçici 17 personel alınacak.

OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILACAK

2017-2018 Öğretim yılı 18 Eylülde açılırken, okul önlerinde güvenliği sağlamak için Kütahya valiliğince alınan kara tüm ilçelere gönderildi.

KALİFİYE ELEMANLAR EMET’TE YETİŞECEK

Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı. İlk etapta 11 ilde açılan 12 mesleki ve teknik okulundaki maden teknolojisi alanlarından biri de Emet’te bulunuyor

ASHABOĞLU’NUN GÖZ KAMAŞTIRAN TEOG BAŞARISI

Emet ilçemizde eğitim öğretim hizmeti veren Ashaboğlu ilköğretim okulumuzun TEOG sonuçlarındaki başarısı dikkat çekiyor.

EMYO’DA KAYITLAR YÜZDE 65’TE KALDI

Emet Meslek yüksekokulunda bu yıl kılavuzda 405 kontenjan bulunmasına rağmen, okula tercih eden 261, kayıt yaptıran 216 olarak gerçekleşti

EMET MT ANADOLU LİSESİ 39 ÖĞRENCİSİNİ ÜNİVERSİTELİ YAPTI

Emet Mesleki ve teknik Anadolu lisesi bu yıl Lys sonrası 20 öğrencisini lisans, 19 öğrencisini ise önlisans eğitimine kazandırarak önemli bir başarıya imza attı.

EMET ANADOLU İHL'DEN BU YILDA BİR HUKUK ÖĞRENCİSİ

LYS tercih ve yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklanırken,geçen yıl bbir öğrencisini Hukuku fakültesine göndermeyi başaran Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yılda aynı başarıyı gösterdi.

OKULLARIMIZIN ÜNİVERSİTE BAŞARISI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Gazi Emet Anadolu lisemiz 86 mezun öğrencisinin 46'sını 4 yıllık, 15 ini ise yıllık okullara yerleştirerek yüzde 71 başarıya ulaşırken Emet Anadolu İmam Hatip Lisemiz biri hukuk fakültesi olmak üzere 15 öğrencimizi 4 yılık 5 öğrencimizi 2 yılık okullara gönderme başarısı gösterdi.

TEOG'TA EMET'TEN 4 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

26-27 Nisan 2017´de yapılan 2. TEOG sınavının sonuçlarının açıklanması ile birlikte İlçemizden 4 öğrencide Türkiye Birinciliklerinde yerini aldılar.

EMYODA GURUR GÜNÜ

Emet Meslek yüksekokulu mezuniyet ve kep atma töreni gerçekleştirildi

ASHABOĞLUNDAN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL PROGRAM

10-16 Mayıs Engelliler haftasında Emet Ashaboğul Ortaokulunda birdizi etkinlik gerçekleştirildi.

Toplam 307 haber.