Ekonomi

Ekonomi Haberleri

HALKBANKASINDAN ESNAFLARA KREDİ

Esnaf ve sanatkarlara kooperatifler kanalı ile sunduğu % 5 faizli kredi talepleriEmet Halk bankası şubesince karşılanıyor.

TKDK İL MÜDÜRÜ EMET’TE

Kütahya Tkdk İl müdürü İhsan Kaymak ilçemizdeydi

PROF. DOĞAROĞLU İLE “BAL” DAN TATLI SOHBET

Emet ilçesinde Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu modern arıcılık üzerine bölgede arıcılık yapan üreticilere seminer verdi.

ESNAFA 50 BİN TL SIFIR FAİZ KREDİ İMKANI DEVAM EDİYOR

KOSGEB 50 bin TL sıfır faizli ve 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu için işletmelerden yeni başvurular alınmaya başlandığı açıklandı.

405 yatırımla 166 Milyon Dolar ihracat

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Ekonomi Bakanlığı tarafından Kütahya’da 405 yatırımın desteklendiğini bildirdi.

EMET HEYETİNDEN KOCAELİ ÇIKARTMASI

Yaklaşık 2 yıldır Emet ilçesinde ticari faaliyetlerde bulunan ve 87 adet sanayi dükkanları yapım işini üstlenen firma sahibi Gebzeli siyasetçi ve işadamı Mehmet Zeki Gedikoğlu, bu sefer Emet heyetini Gebze'de misafir etti.

398 İŞÇİDE BEKLEYİŞ SONA ERDİ

Etimaden İşletmelerine bağlı Emetbor işletmesi bünyesinde Hisarcık ve Emet ‘te çalışan 398 işçinin sözleşmesi karar için gittiği Yüksek hakem kurulundaki bekleyiş sona ererken sözleşme imzalandı

EMET HEYETİNDEN KOCAELİ ÇIKARTMASI

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve Oda başkanları 8 Şubat Çarşamba ve 9 Şubat Perşembe günleri Gebze'de çeşitli kurumları ziyaret edecek

EMET BELEDİYESİNDE 300 KİŞİ 400 BİN TL BORÇ YAPILANDIRDI

Emet Belediyesine su,emlak,katı atık,çevre temizlik vergisi gibi borcu olan yaklaşık 300 civarında vatandaşların borçlarını yapılandırdıklarını belirtti.

ARALARINDA ETİMADEN'İNDE BULUNDUĞU BAZI KURUMLAR VARLIK FONUNA DEVREDİLDİ

Aralarında Etimadenin de olduğu Hazine uhdesinde bulunan bir kısım kamu sermayeli şirketler ait hisseler Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.

EMET 4. TOKİDE 2. MÜRACATLARDA SONA ERDİ

Emet belediyesince Emet 1.etap tokiler mevkine yapılacak 4. toki konutlarında başvuru yapamayanlar için verilen ek süre doldu.

HAK-İŞ ÇIKARILAN İŞÇİLER İÇİN DEVREDE

11 şoförün davası mahkemelik olurken işçilerin bağlı bulunduğu Hak-İş’e bağlı Öz taşıma iş sendikasının hem işletme hemde yüklenici firmaya dava açtı.

4 YILDA 60 MİLYONA YAKIN HİBE

Kütahya Milletvekili Prof.Dr Vural Kavuncu Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ZABITADAN 2016 DA 113 ADET RUHSAT

Emet Belediye Zabıta amirliğince 2016 yılında 92’si sıhhi, 21’i gayri sıhhi olmak üzere toplamda 113 adet işyeri ruhsatı açma belgesi verildi

EMET'TE TARIM VE HAYVANCILIKTA 3 MİLYON TL DESTEK

Emet ilçesinde tarım ve hayvancılık alanında yaklaşık 3 milyon tl tutarında destek ve çalışma yapıldı.

EMET İLÇESİNDE 2016 YILINDA 1015 KİŞİYE 1650 TON KÖMÜR

Emet ilçesinde 2016 yılında Kaymakamlık Sosyal yardımlaşma vakfı kanalıyla 1015 vatandaşa 1650 ton kömür dağıtıldı.

“EMET SÜLFİRİK ASİT FB. İÇİN ATAĞA GEÇİLMELİ”

Emet ilçesindeki STK lar Emet’e yapılacak sülfirikasit fabrikası yapımı konusunda ortak bir basın açıklaması yaparak bu konuda ortak hareket etme çağrısında bulundular

EMET ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ ESNAFLARA İŞLETME KREDİSİ VERİYOR

İlçemizdeki S.S. Esnaf ve sanatkar kredi ve kefalet kooperatifi Emet ve Hisarcık ilçelerindeki esnaf ve sanatkarların işletme kredi taleplerini karşılamağa devam ediyor.

EMET BELEDİYESİNDE KADROLU İŞÇİLER SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Emet belediyesinde çalışan 37 kadrolu işçinin 2017-2018 yıllarını kapsayan sözleşmesi imzalandı.

Toplam 421 haber.